JAIME I
OPIS

Lokacija: Hotel Jaime I u regiji Kosta Dorada, je veliki hotelski kompleks nedaleko od centra letovališta Salou, preko puta gradskog parka. Od plaže Levant je udaljen oko 600 m, a i plaža Kapeljans je u neposrednoj blizini hotela. Od aerodroma El Prat u Barseloni je udaljen oko 100 km. Namenjen je, pre svega, mladima.

 

Sobe: Hotel ima ukupno 775 soba, podeljenih u 3 objekta. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su standard sobe veličine 21m² namenjene za smeštaj do 4 osobe. Sve sobe imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj i sef. Većina soba ima balkon.

 

Hotelski sadržaj: Osim restorana, hotel Jaime I u svom sastavu ima i piceriju, kao i 3 bara, od kojih je 1 pored bazena. Gostima su na raspolaganju i prodavnica suvenira, frizerski salon, rent a car, a dostupne su i usluge lekara.

 

Sport i zabava: Hotel Jaime I u regiji Kosta Dorada u letovalištu Salou, ima 2 velika spoljašnja bazena, od kojih je jedan sa vodopadima. Ljubitelji sporta mogu da koriste teren za mini golf, skvoš, fitness centar, dok su najmlađim gostima namenjeni igralište i dečiji klub uz animaciju. U sastavu spa centra su sauna, tursko kupatilo i sobe za različite vrste masaža i kozmetičkih tretmana. Goste hotela zabavljaju animatori u toku dana, dok su u večernjim časovima na raspolaganju brojni restorani, barovi i diskoteke u neposrednoj blizini hotela.

U centru
Animacija
Frizerski salon
Rent a Car
Suvenirnica
Usluge lekara
Spoljašnji bazen
Bar
Fitnes centar
Masaža
Sauna
Tursko kupatilo
Mini klub
Hotel Map Title