H10 VINTAGE SALOU
OPIS

 

Lokacija: Hotel H10 Vintage Salou na Kosta Doradi nalazi se u centru letovališta Salou. Ovaj izuzetno lepo uređen hotel smešten je u blizini glavnog trga Evropa i brojnih sadržaja. Od plaže Levant je udaljen 450 m, a od aerodroma El Prat u Barseloni oko 100 km. Hotel H10 Vintage Salou je namenjen isključivo gostima starijim od 16 godina.

 

Sobe: Hotel H10 Vintage Salou ima ukupno 312 moderno uređenih soba. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su standard, kao i sobe sa pogledom na bazen, veličine 17m² namenjene za smeštaj do 3 odrasle osobe. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini frižider i balkon.

 

Hotelski sadržaj: Osim restorana, sa ponudom jela internacionalne i lokalne kuhinje, hotel H10 Vintage Salou ima i 2 bara, u kojima se služe poslastice, kokteli i drugi osvežavajući napici. Internet centar, usluge pranja veša, rent a bike, kao i usluge lekara, takođe su dostupne gostima hotela.

 

Sport i zabava: Hotel H10 Vintage Salou ima bazen sa lepo uređenim prostorom za sunčanje. Gosti mogu da se zabave igrajući stoni tenis, dok je najmlađima na raspolaganju dečiji klub. U okviru wellness centra se nalaze sobe namenjene za različite vrste masaža i kozmetičkih tretmana, a ljubiteljima rekreacije je namenjen fitness centar. Tim animatora brine o gostima, kroz različite vrste zabavnih aktivnosti. Boravak na Kosta Doradi će upotpuniti i brojni sadržaji u neposrednoj blizini hotela H10 Vintage Salou, kao što su restorani, barovi, prodavnice.

Animacija
Internet kafe
Servis za pranje i peglanje
Wi Fi
Bar
Restoran
Snek bar
Fitnes centar
Masaža
Mini klub
Najam bicikla
Hotel Map Title

 

ONLINE-5-POSTO-POPUSTA.jpg