H10 SALOU PRINCESS
OPIS

Lokacija: Hotel H10 Salou Princess u regiji Kosta Dorada, smešten je u blizini glavnog Trga Evropa letovališta Salou. Od glavne gradske plaže Levant je udaljen 400 m, od zabavnog parka PortAventura je udaljen oko 1.5 km, a od aerodroma El Prat u Barseloni 100 km.

 

Sobe: Hotel ima ukupno 327 soba. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su standard sobe veličine 16m² namenjene za smeštaj do 3 osobe. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef i balkon.

 

Hotelski sadržaj: Osim glavnog restorana u kom se služe jela lokalne i internacionalne kuhinje, u hotelu H10 Salou Princess postoje snack bar pored bazena, bar u hotelskom lobby-ju i bar sa bilijarskim stolovima. Od dodatnih sadržaja, hotel ima internet centar i TV salu.

 

Sport i zabava: Hotel H10 Salou Princess u regiji Kosta Dorada u letovalištu Salou, ima 1 veliki spoljašnji bazen sa izdvojenim delom za đakuzi na otvorenom i 1 manji bazen za decu. Ljubitelji aktivnijeg odmora mogu da koriste teretanu, igraju bilijar, stoni tenis ili da učestvuju u organizovanim aktivnostima tokom celog dana. Najmlađim gostima hotela su namenjeni dečiji klub i mini disko.

U centru
Animacija
Internet kafe
Wi Fi
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
Bar
Restoran
Fitnes centar
Mini klub
Stoni tenis
Hotel Map Title

 

ONLINE-5-POSTO-POPUSTA.jpg