GOLDEN DONAIRE BEACH
OPIS

Lokacija: Hotel Golden Donaire Beach u regiji Kosta Dorada je udaljen 6 km od centra letovališta Salou. Hotel se nalazi na samoj plaži El Rako u letovalištu La Pineda. Stanica lokalnih autobusa, restorani, prodavnice se nalaze 500 m od hotela. Od aerodroma El Prat u Barseloni je udaljen oko 97 km.

 

Sobe: Hotel ima ukupno 360 soba. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su standard sobe, standard sobe sa pogledom na more i porodične sobe. Svaka ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, wi fi internet, sef i balkon. Standard sobe su veličine 22m² namenjene za smeštaj 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 1 dete. Porodične sobe su veličine 40m² namenjene za smeštaj porodica sa dvoje dece.

 

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela su restoran, snack bar i bar na plaži.

 

Sport i zabava: Osim na plaži, gosti hotela Golden Donaire Beach u regiji Kosta Dorada u letovalištu La Pineda mogu da se opuste i uživaju pored bazena ili đakuzija na otvorenom, sa uređenim prostorom za sunčanje. Deci je namenjen poseban, manji bazen, kao i dečiji klub. U toku dana gosti hotela mogu da se zabave u tematskom parku Portaventura, koji je udaljen 2 km od hotela, dok su im u večernjim časovima na raspolaganju restorani i barovi u obližnjem centru La Pinede.

Peščana plaža
Dečije igralište
Sef na recepciji hotela
Wi Fi
Bazen za decu
Bar
Restoran
Snek bar
Đakuzi
Fitnes centar
Mini klub
Hotel Map Title