ESTIVAL CENTURION PLAYA
OPIS

Lokacija: Estival Centurion Playa, u obalskoj regiji Kosta Dorada, je moderan hotel na odličnoj lokaciji. Nalazi se u letovalištu Kambrils, na plaži od koje ga deli šetalište. Udaljen je 2,5 km od centra mesta i marine, 10 km od parka Portaventura, a od aerodroma El Prat u Barseloni 110 km.

 

Sobe: Hotel ima ukupno 257 soba. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su standardne sobe, standardne sobe sa pogledom na bazen veličine 16m² namenjene za smeštaj 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 1 dete. Svaka ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, wi fi internet (uz doplatu), mini bar i balkon.

 

Hotelski sadržaj: Osim restorana, sa ponudom jela lokalne i internacionalne kuhinje, u sastavu hotela je i snack bar pored bazena, kao i bar na plaži. Od ostalih sadržaja, hotel ima internet centar, salu za različite vrste igara, a dostupne su i usluge pranja veša, čuvanje dece, rent a car, rent a bike, kao i usluge lekara.

 

Sport i zabava: U sastavu hotela Estival Centurion Playa u regiji Kosta Dorada u letovalištu Kambrils su 2 bazena, od kojih je 1 manji bazen za decu. Ljubitelji rekreacije mogu da koriste fitness centar, a najmlađim gostima hotela je namenjen dečiji klub, kao i programi animacije. U okviru malog spa centra su đakuzi i sauna. U večernjim časovima se na terasi hotela organizuju različite vrste zabavnih programa.

Na plaži
Peščana plaža
Dečije igralište
Rent a Car
Servis za pranje i peglanje
Usluge lekara
Wi Fi
Spoljašnji bazen
Bar
Restoran
Snek bar
Fitnes centar
Spa centar
Mini klub
Najam bicikla
Hotel Map Title

 

ONLINE-5-POSTO-POPUSTA.jpg