BEST CAP SALOU
OPIS

Lokacija: Hotel Best Cap Salou u regiji Kosta Dorada se nalazi 3 km od centra letovališta Salou. Do centra se može stići šetnjom ili lokalnim autobusom čija se stanica nalazi u blizini hotela. Izlazi na malu uvalu Kala Vinja sa peščanom plažom. Od zabavnog parka PortAventura je udaljen 2,7 km, a od aerodroma u Barseloni 95 km. Hotel je renoviran 2019 godine.

 

Sobe: Hotel Best Cap Salou ima ukupno 497 soba i u okviru svake sobe postoji kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, wi fi internet i balkon. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su standard sobe veličine 22m² namenjene za smeštaj do 4 osobe.

 

Hotelski sadržaj: U okviru hotela Best Cap Salou se nalazi restoran, u kome se služe jela lokalne i internacionalne kuhinje, kao i 2 bara, od kojih je 1 pored bazena. Od dodatnih sadržaja gostima hotela su na raspolaganju frizerski salon, TV sala i salon za različite vrste igara.

 

Sport i zabava: Spoljašnji bazen hotela Best Cap Salou pruža gostima mogućnost opuštanja i sunčanja, dok se pored njega nalazi manji bazen namenjen deci. Spa i wellness centar hotela sadrži bazen sa hidromasažom, saunu, tursko kupatilo i prostorije za masažu. Ljubiteljima rekreacije je namenjen fitness centar, kao i stolovi za stoni tenis. Najmlađim gostima hotela je na raspolaganju igralište.

 

Na plaži
Peščana plaža
Animacija
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
Bar
Restoran
Snek bar
Fitnes centar
Masaža
Sauna
Tursko kupatilo
Stoni tenis
TV sala
Hotel Map Title