ALANNIA SALOU
OPIS

Lokacija
:
 Hotel Alannia Salou se nalazi u letovalištu Salou, udaljen od centra 1 km, a od najbliže plaže (Capellans) je udaljen oko 600 m. Lepo uređen i sadržajan hotelski kompleks, dobra je preporuka za porodični boravak.

obe: Hotel ima ukupno 346 soba. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su standardne sobe, kategorije nature, površine oko 22m² (bračni ležaj i sofa na rasklapanje). Svaka ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, mini frizider, i wi fi internet.

Hotelski sadržaj: Hotel Alannia Salou osim restorana u kom se služe pansionski obroci, ima i bar, kao i restoran pored bazena, gde gosti mogu uživati u osvežavajućim napicima i poslasticama. Osim parkinga, hotel Alannia Salou ima u svom sastavu ima i prodavnicu.

Sport i zabava: Gostima hotela Alannia Salou u regiji Kosta Dorada u letovalištu Salou su na raspolaganju 2 bazena sa toboganima, od kojih je 1 bazen za decu, sa uređenim prostorom za sunčanje i uživanje. Za zabavu su namenjeni dnevni i večernji programi animacije za odrasle i decu, sportski teren, spa centar, fitnes centar, malo igralište i dečiji klub. Tokom boravka u ovom letovalištu gosti mogu da se zabave u tematskom parku Portaventura, koji je udaljen oko 2 km, dok su im u večernjim časovima na raspolaganju restorani i barovi.Dečije igralište
Prodavnica
Parking
Wi Fi
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Spoljašnji bazen
Bar na bazenu
Restoran
Fitnes centar
Wellness & Spa
Društvene igre
Mini klub