PALIA LAS PALOMAS
OPIS

Lokacija: Hotel Palila Las Palomas se nalazi u obalskoj regiji Kosta Del Sol u mestu Karihuela u letovalištu Toremolinos, udaljen 200 m od plaže La Carihuela. Od turističkog centra mesta Toremolinos hotel je udaljen oko 800 m. Aerodrom Malaga je udaljen oko 10 km od hotela, a centar grada Malaga oko 20 km.

Sobe: Hotel Palila Las Palomas ima 309 smeštajnih jedinica. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su standard sobe površine oko 28-32m² namenjene za smeštaj 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 1 dete. Sve sobe hotela Palia Las Palomas imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, mini frižider, ketler, sef uz doplatu, wi fi internet uz doplatu (5€ dnevno, 12€ za 3 dana, 20€ za 7 dana), većina soba ima balkon.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Palia Las Palomas su recepcija, restoran u kom se služe pansionski obroci, bar Ingles gde se služe kokteli i drugi osvežavajući napici i bar Honesty gde se služe topla, bezalkoholna pića i užine, privatan parking uz doplatu (15€ dnevno). Hotel je prilagođen osobama sa invaliditetom. Dečiji krevetac je dostupan na upit.

Sport i zabava: Hotel Palia Las Palomas u regiji Kosta Del Sol u letovalištu Toremolinos, ima  spoljašnji bazen sa hidromasažnom kadom smešten u lepoj bašti sa uređenim prostorom za sunčanje pored bazena, mali fitness centar koji su na raspolaganju gostima hotela. Gosti hotela mogu da koriste teren za tenis. Najmlađim gostima na raspolaganju je dečije igralište, mini klub dostupan za decu uzrasta od 4-12 god.
 

Hotel Map Title