PALIA LA ROCA
OPIS

Lokacija: Hotel Palila La Roca se nalazi u obalskoj regiji Kosta Del Sol, u letovalištu Benalmadena, udaljen 100 m od plaže Santa Ana. Od marine i turističkog centra mesta Benalmadena hotel je udaljen oko 2 km, a mesto Toremolinos je udaljeno 4 km. Aerodrom Malaga je udaljen oko 11 km od hotela, a centar grada Malaga oko 20 km.

Sobe: Hotel Palila La Roca ima 164 smeštajne jedinice raspoređene u 2 zgrade. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su standard sobe površine oko 20-23m² namenjene za smeštaj 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 1 dete. Sve sobe hotela Palia La Roca imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, wi fi internet uz doplatu i balkon.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Palia La Roca su recepcija, restoran u kom se služe pansionski obroci, bar gde se služe kokteli i drugi osvežavajući napici. Hotel je prilagođen osobama sa invaliditetom. Dečiji krevetac je dostupan na upit.

Sport i zabava: Hotel Palia La Roca u regiji Kosta Del Sol u letovalištu Benalmadena, ima spoljašnji bazen sa uređenim prostorom za sunčanje. Najmlađim gostima na raspolaganju je dečija igraonica.
 

Hotel Map Title

 

ONLINE-5-POSTO-POPUSTA.jpg