MARCONFORT GRIEGO
OPIS

Lokacija: Hotel Marconfort Griego se nalazi u obalskoj regiji Kosta Del Sol, u letovalištu Toremolinos. Poznata plaža Bajondillo nalazi se na 800 m od hotela. Aerodrom Malaga je udaljen oko 7 km od hotela, a centar grada Malaga oko 15 km. Hotel Marconfort Griego se nalazi na 800 m od vodenog parka Aqualand.

 

Sobe: U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su standardne sobe veličine oko 21m² namenjene za smeštaj 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 deteta. Sve sobe hotela Marconfort Griego imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef (uz doplatu), mini frižider, besplatan wi fi internet i balkon.

 

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Marconfort Griego su recepcija, restoran u kom se služe pansionski obroci, 2 bara od kojih je 1 pored bazena i 1 u lobiju hotela gde se služe kokteli i drugi osvežavajući napici. Gostima je na raspolaganju TV sala, soba za igre, biblioteka, prodavnica.

 

Sport i zabava: Hotel Marconfort Griego u regiji Kosta Del Sol u letovalištu Toremolinos, ima spoljašnji bazen, uređen prostor za sunčanje pored bazena, fitness centar koji su na raspolaganju gostima hotela.

 

Lift
Recepcija
Suvenirnica
Wi Fi
Restoran
Fitnes centar
Hotel Map Title