IBERSOL TORREMOLINOS BEACH
OPIS

Lokacija: Hotel Ibersol Torremolinos Beach se nalazi u obalskoj regiji Kosta Del Sol, u letovalištu Toremolinos. Smešten je u blizini plaže, preko puta ulice. Od centra mesta Toremolinos i glavne ulice Kalje San Migel udaljen je oko 2 km. Aerodrom Malaga je udaljen oko 7 km od hotela, a centar grada Malaga oko 15 km. Park krokodila udaljen je 2,3 km od hotela, a Akvalend Toremolinos 2,5 km.

Sobe: Hotel Ibersol Torremolinos Beach ima 260 smeštajnih jedinica. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su standard sobe sa delimičnim pogledom na more površine oko 16m² namenjene za smeštaj 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 deteta i standard sobe sa direktim pogledom na more površine 16m² namenjene za smeštaj 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 1 dete. Sve sobe hotela Ibersol Torremolinos Beach imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, mini frižider, besplatan wi fi internet i balkon.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Ibersol Torremolinos Beach su recepcija, restoran u kom se služe pansionski obroci, lobby bar, snack bar gde se služe kokteli i drugi osvežavajući napici.

Sport i zabava: Hotel Ibersol Torremolinos Beach u regiji Kosta Del Sol u letovalištu Toremolinos, ima spoljašnji bazen sa uređenim prostorom za sunčanje pored bazena, spa centar, fitness centar koji su na raspolaganju gostima hotela. Najmlađim gostima na raspolaganju je dečiji bazen, igralište i igraonica.
 

All inclusive concept

Hotel Map Title