ESTIVAL TORREQUEBRADA
OPIS

Lokacija: Hotel Estival Torrequebrada u obalskoj regiji Kosta Del Sol, je moderan hotel na odličnoj lokaciji. Nalazi se u letovalištu Benalmadena između mesta Figerola i Toremolinos. Hotel Estival Torrequebrada je smešten na obali mora, od plaže La Cala  je udaljen 200 m, a od plaže De La Yuca 250 m. Od promenade mesta Benalmadena udaljen je 200 m, 1 km od marine, a od aerodroma u Malagi 12km.

 

Sobe: Hotel ima ukupno 385 soba. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su standardne sobe veličine 25m² namenjene za smeštaj 2 odrasle osobe i 1 dete. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, besplatan wi fi internet,mini bar i balkon.

 

Hotelski sadržaj: Osim restorana, sa ponudom jela lokalne i internacionalne kuhinje, u sastavu hotela je i snack bar pored bazena. Od ostalih sadržaja hotel ima wi fi internet, salu za različite vrste sastanaka, a dostupne su i usluge pranja veša, rent a car, parking.

 

Sport i zabava: U sastavu hotela Estival Torrequebrada u regiji Kosta Del Sol u letovalištu Benalmadena su 2 bazena. Ljubitelji rekreacije mogu da koriste fitness centar, a najmlađim gostima hotela je namenjen dečiji klub i igralište, kao i programi animacije. U okviru spa centra su sauna i sobe za masažu. U večernjim časovima se na terasi hotela organizuju različite vrste zabavnih programa. Gosti hotela svake večeri mogu da uživaju u sadržajima centra letovališta Benalmadena koji su im na pešačkoj udaljenosti.

 

Lift
Recepcija
Wi Fi
Bar
Restoran
Fitnes centar
Spa centar
Hotel Map Title

 

ONLINE-5-POSTO-POPUSTA.jpg