APARTHOTEL VERAMAR
OPIS

Lokacija: Aparthotel Veramar se nalazi u obalskoj regiji Kosta Del Sol, u letovalištu Fuengirola. Udaljen je oko 500 m od gradske plaže Fuengirola. Hotel Veramar se nalazi nedaleko od tržnog centra Miramar i čuvenog zamka Sohail. Aerodrom Malaga je udaljen oko 21 km od hotela, a centar grada Malaga oko 30 km.

Sobe: Hotel Veramar ima 107 studija. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su studija površine 30m² namenjena za smeštaj 2 odrasle osobe i 1 dete ili 3 odrasle osobe. Sva studija hotela Veramar imaju kupatilo, fen, TV, klima uređaj, opremljenu kuhinju sa frižiderom, ketlerom, sef uz doplatu, besplatan wi fi internet i balkon.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Veramar recepcija, restoran, bar pored bazena, kafeterija u prizemlju, bar na krovu hotela gde se služe kokteli i drugi osvežavajući napici. Gostima hotela su na raspolaganju usluge rent-a-car i rent-a-bike.

Sport i zabava: Hotel Veramar u regiji Kosta Del Sol u letovalištu Fuengirola, ima spoljašnji bazen sa uređenim prostorom za sunčanje pored bazena. Najmlađim gostima na raspolaganju je dečiji bazen.
 

Hotel Map Title