ALAY
OPIS

Lokacija: Hotel Alay se nalazi u obalskoj regiji Kosta Del Sol, u letovalištu Benalmadena preko puta marine. Udaljen je 50 m od plaže. Od turističkog centra mesta Benalmadena hotel Alay je udaljen oko 300 m. Aerodrom Malaga je udaljen oko 11 km od hotela, a centar grada Malaga oko 19 km.

Sobe: Hotel Alay ima 250 smeštajnih jedinica. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su standard sobe površine oko 21-35m² namenjene za smeštaj 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe. Sve sobe hotela Alay imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, mini bar, besplatan wi fi internet i balkon. Hotel je namenjen isključivo za smeštaj odraslih osoba (starijih od 16+).

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Alay su recepcija, restoran u kom se služe pansionski obroci, american bar, plažni bar, sport bar gde se služe kokteli i drugi osvežavajući napici, privatan parking. Hotel Alay dozvoljava boravak kućnih ljubimaca do 7 kg. Hotel Alay je prilagođen osobama sa invaliditetom.

Sport i zabava: Hotel Alay u regiji Kosta Del Sol u letovalištu Benalmadena, ima 3 spoljašnja bazena i đakuzi sa uređenim prostorom za sunčanje pored bazena, fitness centar koji su na raspolaganju gostima hotela.
 

Hotel Map Title