JAVA
OPIS

Lokacija: Hotel Java se nalazi uz prelepu promenadu i na početku poznate 5 km duge peščane plaže Plaja de Palma, u letovalištu Kan Pastilja, na ostrvu Majorka. Hotel Java je udaljen 60 m od peščane plaže, a od aerodroma 2 km. Svojom lokacijom omogućava da se lako poseti i glavni grad ostrva Palma de Majorka koji je udaljen samo 9 km, a povezani su odličnom linijom gradskog saobraćaja.

 

Sobe: Hotel Java raspolaže sa 249 soba. U ponudi agencije Odeon World Travel su standardne sobe i standardne sobe sa pogledom na more veličine 17-20m² namenjene za smeštaj 2 odrasle osobe i 1 dete. Sve sobe imaju kupatilo, fen, TV, klima uređaj, mini bar, telefon, wi fi internet (uz doplatu), sef (uz doplatu) i balkon.

 

Hotelski sadržaj: Osim restorana sa raznovrsnom ponudom jela lokalne i internacionalne kuhinje, hotel Java u svom sastavu ima i bar, sa ponudom osvežavajućih napitaka, menjačnicu, sef na recepciji, internet centar, kao i službu za pranje veša, igraonicu i mini klub.

 

Sport i zabava: Za relaksaciju i uživanje su predviđeni spoljašnji bazen sa izdvojenim delom za decu, unutrašnji bazen, uređena terasa za sunčanje. Gostima hotela Java je na raspolaganju i wellness centar, koji u svom sastavu ima saunu, tursko kupatilo, kao i sobe za masažu. Gosti mogu da koriste fitnes centar, a u večernjim časovima se organizuju tematski zabavni programi. Od zabavnih sadržaja u ponudi su bilijar i stoni tenis. Sa jedne strane Hotela Java je plaža i promenada Plaja de Palma sa ponudom sportova na vodi, celodnevnih i noćnih zabava, a sa druge strane na samo par stotina metara nalazi se lep gradić Kan Pastilja sa mnoštvom restorana, barova i prodavnica.

 

Animacija
Internet kafe
Sef na recepciji hotela
Servis za pranje i peglanje
Bazen sa delom za decu
Bar
Restoran
Fitnes centar
Masaža
Sauna
Spa centar
Tursko kupatilo
Bilijar
Mini klub
Stoni tenis
Hotel Map Title