OCCIDENTAL CALA VINAS
OPIS

Lokacija: Hotelski kompleks Occidental Cala Vinas (ex Barcelo Cala Vinas) se nalazi u maloj peščanoj uvali Kala Vinjas, i okružen je zelenilom. Od Palme je udaljen 20 km, a od aerodorma oko 30 km.

 

Sobe: Hotel Occidental Cala Vinas ima 337 soba. Svaka ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, wi fi internet i balkon. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su sobe kategorije standard, superior koje su nešto veće i sobe sa pogledom na more. Standard sobe su veličine 27m² namenjene za smeštaj 2 odrasle osobe i 1 dete, superior sobe i sobe sa pogledom na more su veličine 29m² i namenjene za smeštaj 2 odrasle osobe i 1 dete.

 

Hotelski sadržaj: U restoranu hotela Occidental Cala Vinas se služe jela lokalne i internacionalne kuhinje, a gostima su na raspolaganju i 2 snack restorana sa ponudom laganih obroka, kao i 2 bara sa raznovrsnom ponudom osvežavajućih napitaka. Hotel Occidental Cala Vinas u svom sastavu ima prodavnicu, salon za različite vrste igara, a dostupne su i usluge rent a car, rent a bike, čuvanje dece, kao i usluge lekara.

 

Sport i zabava: Osim na plaži, gosti hotela Occidental Cala Vinas, koji je u ponudi turističke agencije Odeon World Travel, mogu da se opuste i uživaju pored 2 hotelska bazena, sa uređenim prostorom za sunčanje, igrajući stoni tenis ili baveći se nekim od sportova na vodi. Na raspolaganju je i mali fitnes centar, kao i spa centar sa hidromasažnim bazenom, finskom saunom, turskim kupatilom i sobama za različite vrste masaža i kozmetičkih tretmana. Najmlađim gostima hotela Occidental Cala Vinas je namenjeno igralište i bazen sa mini toboganima. U toku dana i večeri se u hotelu organizuju različite vrste zabavnih programa, namenjenih odraslima i deci.

 

Na plaži
Rent a Car
Suvenirnica
Bazen sa toboganima
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
Bar
Restoran
Snek bar
Fitnes centar
Spa centar
Mini klub
TV sala
Hotel Map Title