ANDALUZIJA KRUZNA TURA MART 2023
OPIS

DON PABLO TORREMOLINOS 4*, Toremolinos

https://www.melia.com/en/hotels/spain/torremolinos/sol-don-pablo

Hotel Sol Don Pablo pripada Melia lancu hotela i odličan je izbor za boravak na obali Sunca (Costa del Sol). Nalazi se na samoj promenadi uz plažu, a od centra letovališta je udaljen manje od 2km. Sve soba imaju kupatilo, TV, mini frižider, sef, wifi internet i balkon. Osim restorana, gostima su na raspolaganju i bar, terasa za sunčanje, spoljašnji bazen, teretana i spa centar.

 

EUROSTAR PUERTA REAL 4*, Granada

https://www.delunahotels.com/granada/hoteles/gran-hotel-luna-de-granada

Eurostar Puerta Real hotel se nalazi u starom gradu, u neposrednoj blizini svih najvažnijih znamenitosti grada. Gostima hotela na raspolaganju su recepcija, restoran, bar, sauna, teretana, wi fi internet, parking. Hotel ima 58 soba i sve standardne sobe imaju: kupatilo, fen, telefon, TV, klima uređaj, sef, mini bar wi fi internet.

 

EUROSTAR CONQUISTADOR 4*, Kordoba

https://www.eurostarshotels.co.uk/eurostars-conquistador.html

Hotel Eurostar Conquistador se nalazi u samom centu Kordobe. Renoviran je 2016.godine. U svom sastavu ima 128 soba, dekorisanih motivima iz vremena kalifata. Sve sobe imaju kupatilo, fen, telefon, TV, mini bar, klima uređaj i wifi internet konekciju. Gostima je na raspolaganju i restoran.

 

EXE HOTELS 4*, Sevilja

https://www.eurostarshotels.co.uk/hotels-in-spain-seville.html?td=b00ga02&referer_code=ADWORDS_EN&gclid=EAIaIQobChMI8uCH_6r7-gIVDvp3Ch2LzwfMEAAYASAAEgIEUvD_BwE

Hotel Exe Macarena se nalazi nedaleko od zgrade Parlamenta Andaluzije, na pešačkoj udaljenosti (oko 20min) od samog centra grada i najvažnijih znamenitosti. Raspolaže sa 330 soba, od kojih svaka ima kupatilo, fen, telefon, TV, sef, mini bar i klima uređaj. U sastavu hotela je restoran u kom se služi doručak, a gostima su dostupni i servis za pranje veša, wifi internet, terasa na krovu hotela.