VITA
OPIS

Prikazane cene su promenljivog karaktera i zavise od raspoloživosti.
Molimo kontaktirajte poslovnicu za više informacija. 

Hotel Vita je moderan hotel udaljen je svega 100 m od centra mesta Dobrna i nalazi se preko puta energetskog parka. Sve sobe u hotelu su renovirane i svaka ima kupatilo, fen, TV, telefon, sef, mini bar i klima uređaj. U hotelu postoji ograničen broj soba sa balkonom. U ovom hotelu svi sadržaji su pod jednim krovom, a pored glavnog restorana gostima je na raspolaganju kafe poslastičarnica.

U sastavu WELLNESS CENTRA je bazenski kompleks koji se nalazi na trećem spratu hotela Vita. Gostima je na raspolaganju unutrašnji bazen sa vodom temperature 32° C koji je povezan sa spoljašnjim bazenom u kome je voda temperature 28° C, whirpool sa temperaturom 35-36° C , kao i dečiji bazeni.

SAUNA CENTAR u svom sastavu ima 3 finske saune, 2 parne, infracrvenu saunu, ledenu pećinu, fontanu jing-jang, bazen sa hladnom vodom, kneipp tuševe iznenađenja, kneipp korita, kneipp stazu, prostor za odmor, vitaminski bar i terasu.

Gostima su na raspolaganju razne vrste kupki, a u La Vita Spa & Beauty Centru u ponudi je preko 12 različitih vrsti masaža, ayrveda tretmani, kao i različiti programi za negu lica i tela.

Bar
Poslastičarnica
Restoran
Wellness & Spa
Hotel Map Title

 

ONLINE-5-POSTO-POPUSTA.jpg