SOFIJIN DVOR
OPIS

POSEBNA PONUDA: za period boravka do 26.04.2024. prvo dete do 12 god. i drugo dete do 6 god. BESPLATNO. 

***1 ULAZ U SAUNE UKLJUČEN U CENU***

 

Kompleks se sastoji od tri hotela Rimski, Zdraviliški i Sofijin Dvor međusobno povezana toplim hodnicima. Gosti sva tri hotela koriste iste sadržaje wellness centra i pansionskog restorana, a razlike su u izgledu samih soba. Svaka soba ima kupatilo, fen za kosu, LCD TV, telefon, mini bar, sef i klima uređaj. Pored glavnog restorana, u okviru kompleksa Rimskih termi je i a la carte restoran Sofi ja, kafe poslastičarnica i lounge bar. 

Hotel Sofijin Dvor je opremljen u klasičnom stilu i predstavlja najluksnuzniji hotel kompeksa. Hotel ima ukupno 43 soba i apartmana. Neke sobe imaju balkon ili terasu sa kojih se pruža pogled na obližnja brda i reku Savinju.

 

Wellness centar uređen je po uzoru na rimska kupališta i po tome se posebno izdvaja od drugih termalnih centara u Sloveniji. Bazeni sa lekovitom vodom prostiru se na 450 m2, a na raspolaganju su unutrašnji (32 C°) i spoljašnji panoramski bazen (32 C°) koji su spojeni toplom vezom, zatim 4 unutrašnja i 3 spoljašnja bazena sa masažerima (35 C°) kao i posebne stolice i kreveti u vodi.
U moderno opremljenom Wellness centru Amalia u Rimskim termama sve je podređeno povezivanju sa prirodom i obnavljanju vitalne energije. Gostima su na raspolaganju kupke vodenih nimfi, masaže i nega tela, kao i raznovrsna ponuda wellness tretmana.

Svet sauna Varinia Rimske Terme predstavlja renovirani i prošireni sauna centar. Nudi jedinstven doživljaj sauna uz nove programe i rituale. Možete se opustiti u finskim, rimskim, infracrvenim, bio-aroma, turskim, ruskim i slanim saunama. Ponuda sauna centra temelji se na individualnom pristupu, a ponuđeni programi se prilagođavaju zahtevima i željama klijenata. Izdvaja se opuštanje u parnoj sauni sa pilingom od manga i čišćenjem kože penom od kokosa, cirkulacija vazduha sa uljem i obloge za telo sa Aloa verom. U ponudi su takođe aromaterapije i mnogi slatki programi. U sklopu Sauna sveta su renovirani bar i prostorije za odmor.

Gostima Rimskih termi su takođe na raspolaganju fitnes centar, kozmetički i frizerski salon. 

Garaža
A la Carte restoran
Bar
Fitnes centar
Masaža
Sauna
Wellness & Spa
Hotel Map Title

 

ONLINE-5-POSTO-POPUSTA.jpg