LIVADA PRESTIGE
OPIS

Hotel Livada Prestige je smešten u srcu termalnog kompleksa.

Sve sobe imaju kupatilo, fen za kosu, klima uređaj, TV, telefon, internet konekciju, sef i mini bar. Većina soba ima masažnu kadu, a ostale imaju masažni tuš. Pored glavnog restorana hotel ima jedan a la carte restoran i nekoliko aperitiv barova.

U sastavu hotela su unutrašnji i spoljašnji bazen, kao i dečiji bazen sa običnom vodom, i unutrašnji i spoljašnji bazen sa crnom termomineralnom vodom. Ovo je jedini hotel u Evropi koji je do soba sproveo dotok termalne vode, te je moguće uživati u blagodetima termalne vode u kadi, u privatnoj atmosferi.

U sastavu hotela Livada Prestige nalazi se centar tajlandskih masaža Thai, sa odvojenim delom za potpuno opuštanje pre masaže u infracrvenoj sauni.

Hotel je spojen sa Termalnim Parkom novoizgrađenim prekmurskim panoramskim hodnikom.

 

Moravske Toplice – Terme 3000 // Wellness Centar
U sastavu kompleksa Moravske Toplice – Terme 3000 nalazi se WELLNESS CENTAR THERMALIUM koji je najveći wellness centar u ovom delu Evrope. Ovde su lekovita svojstva crne termomineralne vode dopunjena wellness uslugama. Gostima su na raspolaganju i različite vrste masaža, nege lica tela i kupke.

Moravske Toplice – Terme 3000 // TERMALNI VODENI PARK
U julu 2017. godine renoviran je unutrašnji deo kupališta koji se prostire na dva niova. Donji deo je namenjen aktivnijim gostima sa mnogo prostora za igru i najzanimljiviji je porodicama sa decom, dok je gornji deo namenjen odmoru i opuštanju. Ovde gosti mogu da se opuste u finskoj, parnoj ili infracrvenoj sauni, nakon čega mogu da se osveže kod hladne fontane. Gostima je na raspolaganju ukupno 30 unutrašnjih i spoljašnjih bazena. Najviša tačka bazenskog kompleksa je toranj visine 22 m sa više tobogana. Duže spustove omogućavaju tobagani dužine 140 i 170 m sa vizualnim i zvučnim efektima, koji rade tokom cele godine. Najveća atrakcija je aqualoop tobogan, prvi tobogan sa punim okretom, gde vožnja traje 7 sekundi, gde se dostiže brzina od 80 km/h, ovo je četvrti najbrži tobogan u Evropi. Za još hrabrije na raspolaganju je tobogan kamikaza sa slobodnim padom. Tu su i dodatne vodene atrakcije kao što su divlja reka s brzacima, vodeno-vazdušne ležaljke, gejziri, vodopadi, vodene i vazdušne masaže, plivanje protiv struje, staze za plivanje, vodeni tokovi... U posebnom bazenu dopušteni su i skokovi u vodu sa visine od 1 ili 3 metra.
Svi hoteli kompleksa Moravske Toplice su povezani hodnikom sa Termalnim vodenim parkom. 

 

Higijenski standard Sava Hoteli 

Parking
Suvenirnica
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
Bar
Restoran
Spa centar
Wellness & Spa
Hotel Map Title

 

ONLINE-5-POSTO-POPUSTA.jpg