AJDA HOTEL
OPIS

Sobe su renovirane i inspirisane su heljdom koja raste na prekmurskim poljima više od 500 godina. Sobe su u nijansama boje heljde, a gostima su na raspolaganju za miran san i jastuci od heljdinih ljuspica. Pored glavnog restorana u sastavu hotela su aperitiv bar i Taverna.

Hotel Ajda ima svoj unutrašnji i spoljašnji bazen sa crnom termomineralnom vodom, spoljašni i unutrašnji bazen sa običnom vodom, spoljašnji dečiji bazen i 2 whirpoola. Bazensi kompleks je renoviran.

Hotel je spojen sa Termalnim Parkom novoizgrađenim prekmurskim panoramskim hodnikom.

 

Moravske Toplice – Terme 3000 // Wellness Centar
U sastavu kompleksa Moravske Toplice – Terme 3000 nalazi se WELLNESS CENTAR THERMALIUM koji je najveći wellness centar u ovom delu Evrope. Ovde su lekovita svojstva crne termomineralne vode dopunjena wellness uslugama. Gostima su na raspolaganju i različite vrste masaža, nege lica tela i kupke.

Moravske Toplice – Terme 3000 // TERMALNI VODENI PARK
U julu 2017. godine renoviran je unutrašnji deo kupališta koji se prostire na dva niova. Donji deo je namenjen aktivnijim gostima sa mnogo prostora za igru i najzanimljiviji je porodicama sa decom, dok je gornji deo namenjen odmoru i opuštanju. Ovde gosti mogu da se opuste u finskoj, parnoj ili infracrvenoj sauni, nakon čega mogu da se osveže kod hladne fontane. Gostima je na raspolaganju ukupno 30 unutrašnjih i spoljašnjih bazena. Najviša tačka bazenskog kompleksa je toranj visine 22 m sa više tobogana. Duže spustove omogućavaju tobagani dužine 140 i 170 m sa vizualnim i zvučnim efektima, koji rade tokom cele godine. Najveća atrakcija je aqualoop tobogan, prvi tobogan sa punim okretom, gde vožnja traje 7 sekundi, gde se dostiže brzina od 80 km/h, ovo je četvrti najbrži tobogan u Evropi. Za još hrabrije na raspolaganju je tobogan kamikaza sa slobodnim padom. Tu su i dodatne vodene atrakcije kao što su divlja reka s brzacima, vodeno-vazdušne ležaljke, gejziri, vodopadi, vodene i vazdušne masaže, plivanje protiv struje, staze za plivanje, vodeni tokovi... U posebnom bazenu dopušteni su i skokovi u vodu sa visine od 1 ili 3 metra.
Svi hoteli kompleksa Moravske Toplice su povezani hodnikom sa Termalnim vodenim parkom. 

 

Higijenski standard Sava Hoteli 

 

Parking
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
Bar
Restoran
Spa centar
Hotel Map Title

 

ONLINE-5-POSTO-POPUSTA.jpg