GRAND HOTEL BELLEVUE
OPIS

Lokacija: Bellevue hotel se nalazi na 1.050 m nadmorske visine, na samoj stazi na Mariborskom pohorju. Do hotela je moguće doći gondolom ili okolnim putem.

Sobe: U sastavu Bellevue hotela nalaze se 42 sobe i 8 suite soba. Svaka soba ima kupatilo (tuš ili kada/wc), fen, SAT TV, mini bar, klima uređaj i sef. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard i porodične suite sobe. Standard sobe su veličine 30 m², u sobama se nalaze 2 single ležaja ili bračni ležaj, u ovom tipu sobe mogu biti smeštene 2 osobe. Standard sobe sa dodatnim ležajem su veličine 30 m², u sobama se nalaze 2 single ležaja ili bračni ležaj i fotelja na razvlačenje manjih dimenzija od stnadardnog ležaja. Standard soba 2+2 je veličine 30 m², u sobama se nalaze 2 single ležaja ili bračni ležaj i dvosed na razvlačenje. Porodične suite sobe su veličine 65 m², pored spavaće sobe u kojoj se nalaze 2 single ležaja  ili bračni ležaj I dodatni ležaj, ovaj tip sobe ima dnevni boravak sa mini kuhinjom, trpezarijskim stolom, ležajem za 2 osobe i foteljom na razvlačenje. Porodične suite sobe namenjene su smeštaju 4-6 osoba.

Hotelski sadržaj: Gostima Grand hotel Bellevue na raspolaganju su restoran i bar. Gosti mogu koristiti spa centar sa 5 sauna, ledenom sobom, hidroterapijom, fitnes centrom i različitim vrstama masaža (uz doplatu). Bellevue hotel ima parking i skijašnicu.

BORAVIŠNA TAKSA I PRIJAVA BORAVKA PLAĆAJU SE NA RECEPCIJI HOTELA

 

Na stazi
Parking
Skijašnica
Bar
Restoran
Fitnes centar
Masaža
Sauna
Spa centar
Hotel Map Title