HOTEL KRVAVEC
OPIS

Lokacija: Hotel Krvavec je manji hotel, prijatne atmosfere, uređen u planinskom stilu. Smešten je na nadmorskoj visini od 1 600 m u Tihoj dolini, na samoj stazi. Pored hotela nalazi se restoran-bar, popularna Plaža, glavno mesto okupljanja za sve skijaše. Do hotela se dolazi gondolom ili okolnim putem preko planine Jezerica, koji je obnovljen. Radno vreme gondole je do 17:00h.

Sobe: Hotel Krvavec ima ukupno 26 soba. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su  dvokrevetne, četvorokrevetne  i porodične sobe. Dvokrevetne sobe su površine 25m², imaju dva kreveta i mogućnost dodatnog kreveta za treću osobu. Četvorkrevetne sobe su površine 25-30m², imaju francuski krevet i sofu. Porodične sobe su površine 30m², imaju dva odvojena kreveta, francuski krevet i sofu. Svaka soba ima kupatilo (tuš/wc), fen i TV, dok neke sobe imaju balkon.

Hotelski sardžaj: Gostima je na raspolaganju hotelski restoran. Od dodatnih sadržaja hotel ima manji wellness sa infra crvenom i finskom saunom koja ima direktan izlaz na sneg. Gostima je na raspolaganju soba za zabavu gde mogu da puštaju svju muziku i da se zabave uz bilijar ili stoni fudbal. Hotel ima skijašnicu i parking.

Na stazi
Skijašnica
Bar
Restoran
Fitnes centar
Sauna
Hotel Map Title