BOHINJ ECO HOTEL
OPIS

 

Lokacija: Bohinj Eco Hotel se nalazi u Bohinjskoj Bistrici na samom rubu Nacionalnog parka Triglav. Jezero Bohinj udaljeno je svega 6 km, ski centar Vogel udaljen 17 km, dok je žičara koja vodi do ski centra udaljena 11 km. Bohinj Eco hotel idealan je izbor kako za letnji ili zimski odmor, tako i za wellness odmor.

Sobe: Bohinj Eco Hotel uma ukupno 102 sobe. Sve sobe su komforne i svaka ima kupatilo, fen, SAT TV, telefon, wi-fi, klima uređaj, sef, mini bar. Neke sobe imaju balkon.

***SKI PAKET sobe u cenu imaju uključen ski pass i ski bus do slijališta VOGEL.

Hotelski sadržaj: Gosti Bohinj Eco Hotela mogu da uživaju u hotelskom restoranu sa nacionalnom i internacionalnom kuhinjom ili u a la carte restoranu. Gostima su na raspolaganju hotelski parking i hotelska garaža.

Sport i zabava: Bohinj Eco Hotel povezan je toplim hodnikom sa Aquapark-om Bohinj. Gostima je ovde na raspolaganju 380 m² vodene površine unutrašnjih i spoljašnjih bazena, tobogani, razne podvodne masaže, stena za penjanje, kao i Sauna park na dva nivoa. Bohinj Eco Hotel ima i svoj wellness centar koji se nalazi na poslednjem spratu hotela. U hotelskom wellness centru gostima su na raspolaganju panoramski bazen, parno kupatilo, finska sauna, prostor za masažu, prostor za odmor, kao i velika terasa za sunčanje. Bohinj Eco Hotel u svom sastavu ima i kuglanu.

Akva park
Garaža
Parking
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Restoran
Masaža
Parno kupatilo
Sauna
Wellness & Spa
Kuglanje
Hotel Map Title