MAROKO TURA NOVEMBAR 2024
OPIS

Program putovanja:
1.dan/24. Novembar Beograd – Frankfurt – Marakeš – Kazablanka
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ sa predstavnikom agencije preko puta šaltera „INFORMACIJA “ dva i po sata pre poletanja. Poletanje aviona za Frankfurt u 06:45 na liniji LH1411. Dolazak u Frankfurt u 08:50, nastavak putovanja za Marakeš u 10:50h na liniji LH4370. Sletanje u Marakeš u 14:40. Po završetku pasoških i carinskim formalnosti, sledi transfer do hotela u Kazablanki (240km), smeštaj i slobodno vreme. Večera u hotelu i noćenje.

2.dan/25. Novembar Kazablanka – Rabat – Asilah - Tanger ( 338 km)
Nakon doručka transfer i obilazak Rabata. Rabat je glavni grad Maroka, a drugi po veličini i broju stanovnika u zemlji. Sam grad ima nešto više od 600 000 stanovnika, dok čitavo gradsko područje broji oko 1,6 miliona stanovnika. Obilazak medine (stari grad) Rabata koja se nalazi na listi svetske kulturne baštine Unesco, zgrade Parlamenta, Kraljevske palate - Mechouar, Hasanove kule, mauzoleja Muhameda V, kazba Udaja...
Nakon ručka polazak i obilazak Asilaha.Ovaj mali grad iz XV veka, koji su podigli Portugalci na obali Atlantika, važi za stecište marokanskih umetnika, gde se odrzavaju festivali oslikavanja fasada, džez muzike, likovnih umetnosti... Nastavak putovanja za Tanger. Večera u hotelu i noćenje.
 
3.dan/26. Novembar Tanger - Šefšauen (Plavi grad)  (112 km)
Doručak. Prepodne razgledanje Tangera, grada smeštenog na krajnjem severu Maroka uz zapadni ulaz u Gibraltarski moreuz, gde se spajaju Atlanski okean i Sredozemno more. Tanger je grad sa dugom i bogatom istorijom a zbog svoje lokacije često je bio izložen raznim osvajačima. Onovali su ga kartaginski kolonisti na početku V veka pre nove ere, a zatim su se smenjivali Grci, Rimljani, Arapi, Portugalci, Španci, Englezi...sve do 1956. godine kada je Maroko izborio svoju nezavisnost, a grad postao njegov sastavni deo.
Nastavak putovanja za Šefšauen. Obilazak grada, sa nebesko-plavim kućama, na severoistoku Maroka koji su u XV veku osnovale grupe Mavara i Jevreja, prognanih za vreme inkvizicije iz njihove domovine Andaluzije. Sve do 1920. godine hrišćanima je bio zabrenjen ulaz u ovaj gradić, smešten na 600 metara n/v na obroncima zelenog planinskog masiva Rif. 
Danas je Šefšauen jedna od najatraktivnijih turističkih lokacija Maroka. Večera u hotelu i  noćenje.

4.dan/27.Novembar Šefšauen (Plavi grad) – Meknes - Fes (250 km)
Doručak. Nastavak putovanja ka Meknesu, jednom od 4 carska grada, zelenom gradu u podnožju planina Atlas, utvrđenom bedemom dugačkim 40 km. Obilazak Meknesa: mauzolej sultana Mule Ismaila, kapija Bab Mansour i trg , jevrejska četvrt. Nastavak putovanja ka Fesu. Večera u hotelu i noćenje.

5.dan/28. Novembar Fes – Kazablanka (295 km)
Doručak. Obilazak Fesa, nekadašnje velike duhovne prestonice Maroka. Fes ima najveći srednjovekovni Stari grad – Medinu u Africi, verovatno i na svetu, u kojoj se nalaze  Attarine i Bou Anania Medresa – verske škole, čuvena Nejjarine fontana, Moulay Idriss mauzolej i Keruan džamija, kao i mnogobrojne zanimljive i šarene zanatske radnje keramike, tepiha,predmeta od srebra i bakra... kao  i farbare kože. Opciono ručak u jednom od lokalnih restorana. Nakon ručka, obilazak Fez Jdida u okviru koje je i jevrejska četvrt. Polazak za Kazablanku. Večera u hotelu i noćenje.

6.dan/29.novembar Kazablanka – Marakeš (245 km)
Doručak.  Obilazak najvećeg grada i finansijske prestonice Maroka - Kazablanke: Habous distrikt, kraljevska palata, trg  Mohamed V, rezidencijalni deo grada – Anfa i spoljašnost impresivne džamije Hasan II...
Nastavak putovanja ka Marakešu. Večera u hotelu i noćenje.

7.dan/30.novembar Marakeš
Doručak. Obilazak istorijskog centra Marakeša, koji je ujedno i drugi najstariji carski grad, poznatog kao biser juga. Marakeš je prema utiscima putnika ujedno i najinteresantniji grad Maroka. Planirano razgledanje grada obuhvata: baštu Majorele u kojoj je živeo i stvarao Iv Sen Loren, palatu Bahia, Kutubia minaret velike džamije, posetu medini - tradicionalnog suka, posetu slavnom trgu Djemaa El Fna (Trg Lopova), sa okolnim bazarom i zanatskim četvrtima... Opciono ručak u nekom od lokalnih restorana. Slobodno vreme. Večera u hotelu i noćenje.

8.dan/01.Decembar Marakeš – Frankfurt – Beograd
Doručak. Slobodno vreme do polaska na aerodrom u Marakešu. Let za Frankfurt na liniji LH4371 u 15:35. Dolazak u Frankfurt u 19:30. Nastavak putovanja za Beograd u 22:10 na liniji LH1410. Dolazak u Beograd u 23:55. Kraj usluge.

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:
- avio prevoz sa pripadajućim taksama (177€) kompanijom Lufthansa Beograd-Frankfurt-Marakeš-Frankfurt-Beograd, satnice i konekcije su navedene u programu putovanja
- razgledanja prema programu
- hotelske usluge prema programu, usluga polupansion u hotelima 4* (2 noćenja u Kazablanki, 1 noćenje u Fesu, 1 noćenje      u Tangeru, 1 noćenje u Šefšauenu, 2 noćenja u Marakešu) 
- lokalni vodič na engleskom jeziku
- usluge vodiča-pratioca na srpskom jeziku
- organizacija putovanja

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:
- ulaznica u džamiju Hasan II u Kazablanki 13 Eur, plaćanje na licu mesta po želji putnika
- ulaznice za baštu Majorel oko 15 Eur, plaćanje na licu mesta po želji putnika
- napojnice za vozače i lokalnog vodiča (uobičajeno u ovom delu sveta)
- troškove vize i viziranja 5 500 RSD ukoliko putnik radi vizu posredstvom agencije.
- putno zdravstveno osiguranje oko 2 000 RSD
- osiguranje od otkaza aranžmana – cena zavisi od trenutka uplate, putnicima se preporučuje da imaju oba osiguranja
- ostale nepomenute usluge

HOTELSKI SMEŠTAJ:
Hoteli u programu su objekti kategorisani sa 4* prema lokalnim standardnima I domicijalnoj kategorizaciji. Smeštaj je u standardnim dvokrevetnim sobama. Napomena: Postoji mogućnost dodavanja  trećeg, pomoćnog kreveta, koji bitno može narušiti komfor u sobama. Organizator putovanja zadržava pravo promene hotela, ali ne i kategorije, na planiranim lokacijama.

VIZA
Viza za državljane RS je neophodna. Potrebnu dokumentaciju dostaviti najmanje 30 dana pre putovanja:
• popunjen i potpisan formular - dobija se u agenciji
• važeći pasoš i fotokopija prve strane pasoša
• kopirane obe strane lične karte kao i očitana LK
• kopija izvoda iz matične knjige rođenih
• dve fotografije (4 x 3cm) ne starije od šest meseci
• rezervacija povratne avio karte (obezbeđuje agencija)
• potvrda rezervacije hotela (obezbeđuje agencija)
• putno osiguranje (fotokopija)
• za zaposlene: potvrda o radnom odnosu
• za privatnike: kopija rešenja iz APR-a
• za studente: potvrda sa fakulteta i potvrda o izdržavanju overeno kod notara
• za penzionere: poslednji penzioni ček
• potvrda iz banke o sredstvima na računu (minimalna preporučena suma 50€ po danu boravka u Maroku)
• taksa za vizu 5 500 RSD u gotovini (u trenutku objave programa - podložno promeni)
Za dodatne informacije posetite web sajt https://www.consulat.ma/en/ordinary-visas

USLOVI PLAĆANJA:
Cene su izražene u Eurima. Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.
1. UPLATA DO POLASKA – prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21  dan pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express.
3. PLAĆANJE NA RATE – bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa i Komercijalne banke (do 6 mesečnih rata prilikom rezervacije).
4. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20.umesecu. Konkretan dogovor u agenciji.
5. PREKO RAČUNA – uplata na račun Odeon World Travel-a.
6. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM – sa firmama sa kojima Odeon World Travel ima ugovor.
7. TURISTIČKIM KREDITOM – sa izdatim predračunom od strane Odeon World Travel, klijent aplicira za kredit u banci.
Odeon World Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude.

NAPOMENA:
U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste pratioca grupe i predstavnika lokalne partnerske agencije odmah po smeštaju. Molimo putnike da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda…) obrate nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između putnika i nadležnih organa.


Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA  jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane                                                         

MINIMALAN BROJ PUTNIKA ZA REALIZACIJU PROGRAMA JE 25 .
KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE CENE PUTOVANJA
OD STRANE AGENCIJE JE 7 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA

Cenovnik br. 2 od 15.05.2024.
Krajnji rok za prijavu putnika je 01.11.2024. godine
OTP br. 114/2021 od 12.10.2021.god, kategorija licence A
Garancija putovanja broj 2701823, važi od 01.10.2023. god.
Odeon World Travel d.o.o.
Kneza Miloša br. 84, Beograd, Tel: +381 11 366 02 22, +381 11 366 09 99
Beogradska br. 71, Beograd, Tel: +381 11 323 80 04
Bul. Crvene Armije br. 9 B, (Belvil) Tel: +381 11 455 12 07
 

Bar
Restoran
PROGRAM

MAROKO
KRALJEVSTVO NAJLEPŠIH BOJA
MARAKEŠ - KAZABLANKA - RABAT - ASILAH  - TANGER -  ŠEFŠAUEN(PLAVI GRAD) - MEKNES - FES
GRUPNI POLAZAK  24. NOVEMBAR 2024.
8 dana / 7 noćenja, avionom
SVI OBILASCI SU U CENI ARANŽMANA!
DNEVNI LETOVI KOMPANIJE LUFTHANSA

Maroko je kraljevina koja leži na severozapadu afričkog kontinenta, u regiji poznatoj kao Magreb, na obalama Atlanskog okeana i Sredozemnog mora. Maroko, sa svojom bogatom istorijom, je 1956. godine postao nezavisna monarhija, a godinu dana kasnije krunisan je sultan Mohamed. Putovanje u Maroko vodi putnike kroz predele neočekivanih boja, 4 carske prestonice Fes, Meknes, Marakeš i Rabat, različitog kolorita i arhitekture, odakle su mavarske vojske krenule u osvajanje Iberijskog poluostrva, mesto gde su se drevni berberski narodi pomešali sa arapskim i francuskim došljacima kao pesak sa plodnim ravnicama i visokim gorjem Atlasa. Maroko je najraznobojnija zemlja severne Afrike, prepuna divnih prizora i očaravajućih priča. Ako u modernom svetu još uvek postoji zemlja iz Šeherezadinih bajki, to je svakako Maroko. Najveći i najpoznatiji grad Kazablanka, magično privlači pažnju mnogobrojnih turista koji posećuju ovu zemlju tokom čitave godine. Putovanje u Maroko je putovanje u zemlju iz bajki, koja će bez izuzetka očarati svakog posetioca…

Program putovanja:
1.dan/24. Novembar Beograd – Frankfurt – Marakeš – Kazablanka 
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ sa predstavnikom agencije preko puta šaltera „INFORMACIJA “ dva i po sata pre poletanja. Poletanje aviona za Frankfurt u 06:45 na liniji LH1411. Dolazak u Frankfurt u 08:50, nastavak putovanja za Marakeš u 10:50h na liniji LH4370. Sletanje u Marakeš u 14:40. Po završetku pasoških i carinskim formalnosti, sledi transfer do hotela u Kazablanki (240km), smeštaj i slobodno vreme. Večera u hotelu i noćenje.

2.dan/25. Novembar Kazablanka – Rabat – Asilah - Tanger ( 338 km)
Nakon doručka transfer i obilazak Rabata. Rabat je glavni grad Maroka, a drugi po veličini i broju stanovnika u zemlji. Sam grad ima nešto više od 600 000 stanovnika, dok čitavo gradsko područje broji oko 1,6 miliona stanovnika. Obilazak medine (stari grad) Rabata koja se nalazi na listi svetske kulturne baštine Unesco, zgrade Parlamenta, Kraljevske palate - Mechouar, Hasanove kule, mauzoleja Muhameda V, kazba Udaja...
Nakon ručka polazak i obilazak Asilaha.Ovaj mali grad iz XV veka, koji su podigli Portugalci na obali Atlantika, važi za stecište marokanskih umetnika, gde se odrzavaju festivali oslikavanja fasada, džez muzike, likovnih umetnosti... Nastavak putovanja za Tanger. Večera u hotelu i noćenje.
 
3.dan/26. Novembar Tanger - Šefšauen (Plavi grad)  (112 km)
Doručak. Prepodne razgledanje Tangera, grada smeštenog na krajnjem severu Maroka uz zapadni ulaz u Gibraltarski moreuz, gde se spajaju Atlanski okean i Sredozemno more. Tanger je grad sa dugom i bogatom istorijom a zbog svoje lokacije često je bio izložen raznim osvajačima. Onovali su ga kartaginski kolonisti na početku V veka pre nove ere, a zatim su se smenjivali Grci, Rimljani, Arapi, Portugalci, Španci, Englezi...sve do 1956. godine kada je Maroko izborio svoju nezavisnost, a grad postao njegov sastavni deo.
Nastavak putovanja za Šefšauen. Obilazak grada, sa nebesko-plavim kućama, na severoistoku Maroka koji su u XV veku osnovale grupe Mavara i Jevreja, prognanih za vreme inkvizicije iz njihove domovine Andaluzije. Sve do 1920. godine hrišćanima je bio zabrenjen ulaz u ovaj gradić, smešten na 600 metara n/v na obroncima zelenog planinskog masiva Rif. 
Danas je Šefšauen jedna od najatraktivnijih turističkih lokacija Maroka. Večera u hotelu i  noćenje.

4.dan/27.Novembar Šefšauen (Plavi grad) – Meknes - Fes (250 km)
Doručak. Nastavak putovanja ka Meknesu, jednom od 4 carska grada, zelenom gradu u podnožju planina Atlas, utvrđenom bedemom dugačkim 40 km. Obilazak Meknesa: mauzolej sultana Mule Ismaila, kapija Bab Mansour i trg , jevrejska četvrt. Nastavak putovanja ka Fesu. Večera u hotelu i noćenje.

5.dan/28. Novemba rFes – Kazablanka (295 km)
Doručak. Obilazak Fesa, nekadašnje velike duhovne prestonice Maroka. Fes ima najveći srednjovekovni Stari grad – Medinu u Africi, verovatno i na svetu, u kojoj se nalaze  Attarine i Bou Anania Medresa – verske škole, čuvena Nejjarine fontana, Moulay Idriss mauzolej i Keruan džamija, kao i mnogobrojne zanimljive i šarene zanatske radnje keramike, tepiha,predmeta od srebra i bakra... kao  i farbare kože. Opciono ručak u jednom od lokalnih restorana. Nakon ručka, obilazak Fez Jdida u okviru koje je i jevrejska četvrt. Polazak za Kazablanku. Večera u hotelu i noćenje.

6.dan/29.Novembar Kazablanka – Marakeš (245 km)
Doručak.  Obilazak najvećeg grada i finansijske prestonice Maroka - Kazablanke: Habous distrikt, kraljevska palata, trg  Mohamed V, rezidencijalni deo grada – Anfa i spoljašnost impresivne džamije Hasan II...
Nastavak putovanja ka Marakešu. Večera u hotelu i noćenje.

7.dan/30.Novembar Marakeš
Doručak. Obilazak istorijskog centra Marakeša, koji je ujedno i drugi najstariji carski grad, poznatog kao biser juga. Marakeš je prema utiscima putnika ujedno i najinteresantniji grad Maroka. Planirano razgledanje grada obuhvata: baštu Majorele u kojoj je živeo i stvarao Iv Sen Loren, palatu Bahia, Kutubia minaret velike džamije, posetu medini - tradicionalnog suka, posetu slavnom trgu Djemaa El Fna (Trg Lopova), sa okolnim bazarom i zanatskim četvrtima... Opciono ručak u nekom od lokalnih restorana. Slobodno vreme. Večera u hotelu i noćenje.

8.dan/01.Decembar  Marakeš – Frankfurt – Beograd
Doručak. Slobodno vreme do polaska na aerodrom u Marakešu. Let za Frankfurt na liniji LH4371 u 15:35. Dolazak u Frankfurt u 19:30. Nastavak putovanja za Beograd u 22:10 na liniji LH1410. Dolazak u Beograd u 23:55. Kraj usluge.

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:
- avio prevoz sa pripadajućim taksama (177€) kompanijom Lufthansa Beograd-Frankfurt-Marakeš-Frankfurt-Beograd, satnice i konekcije su navedene u programu putovanja
- razgledanja prema programu
- hotelske usluge prema programu, usluga polupansion u hotelima 4* (2 noćenja u Kazablanki, 1 noćenje u Fesu, 1 noćenje      u Tangeru, 1 noćenje u Šefšauenu, 2 noćenja u Marakešu) 
- lokalni vodič na engleskom jeziku
- usluge vodiča-pratioca na srpskom jeziku
- organizacija putovanja

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:
- ulaznica u džamiju Hasan II u Kazablanki 13 Eur, plaćanje na licu mesta po želji putnika
- ulaznice za baštu Majorel oko 15 Eur, plaćanje na licu mesta po želji putnika
- napojnice za vozače i lokalnog vodiča (uobičajeno u ovom delu sveta)
- troškove vize i viziranja 5 500 RSD ukoliko putnik radi vizu posredstvom agencije.
- putno zdravstveno osiguranje oko 2 000 RSD
- osiguranje od otkaza aranžmana – cena zavisi od trenutka uplate, putnicima se preporučuje da imaju oba osiguranja
- ostale nepomenute usluge

HOTELSKI SMEŠTAJ:
Hoteli u programu su objekti kategorisani sa 4* prema lokalnim standardnima I domicijalnoj kategorizaciji. Smeštaj je u standardnim dvokrevetnim sobama. Napomena: Postoji mogućnost dodavanja  trećeg, pomoćnog kreveta, koji bitno može narušiti komfor u sobama. Organizator putovanja zadržava pravo promene hotela, ali ne i kategorije, na planiranim lokacijama.

VIZA
Viza za državljane RS je neophodna. Potrebnu dokumentaciju dostaviti najmanje 30 dana pre putovanja:
• popunjen i potpisan formular - dobija se u agenciji
• važeći pasoš i fotokopija prve strane pasoša
• kopirane obe strane lične karte kao i očitana LK
• kopija izvoda iz matične knjige rođenih
• dve fotografije (4 x 3cm) ne starije od šest meseci
• rezervacija povratne avio karte (obezbeđuje agencija)
• potvrda rezervacije hotela (obezbeđuje agencija)
• putno osiguranje (fotokopija)
• za zaposlene: potvrda o radnom odnosu
• za privatnike: kopija rešenja iz APR-a
• za studente: potvrda sa fakulteta i potvrda o izdržavanju overeno kod notara
• za penzionere: poslednji penzioni ček
• potvrda iz banke o sredstvima na računu (minimalna preporučena suma 50€ po danu boravka u Maroku)
• taksa za vizu 5 500 RSD u gotovini (u trenutku objave programa - podložno promeni)
Za dodatne informacije posetite web sajt https://www.consulat.ma/en/ordinary-visas

USLOVI PLAĆANJA:
Cene su izražene u Eurima. Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.
1. UPLATA DO POLASKA – prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21  dan pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express.
3. PLAĆANJE NA RATE – bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa i Komercijalne banke (do 6 mesečnih rata prilikom rezervacije).
4. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20.umesecu. Konkretan dogovor u agenciji.
5. PREKO RAČUNA – uplata na račun Odeon World Travel-a.
6. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM – sa firmama sa kojima Odeon World Travel ima ugovor.
7. TURISTIČKIM KREDITOM – sa izdatim predračunom od strane Odeon World Travel, klijent aplicira za kredit u banci.
Odeon World Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude.

NAPOMENA:
U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste pratioca grupe i predstavnika lokalne partnerske agencije odmah po smeštaju. Molimo putnike da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda…) obrate nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između putnika i nadležnih organa.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA  jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane                                                         

MINIMALAN BROJ PUTNIKA ZA REALIZACIJU PROGRAMA JE 25 .
KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE CENE PUTOVANJA
OD STRANE AGENCIJE JE 7 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA

Cenovnik br. 2 od 15.05.2024.
OTP br. 114/2021 od 12.10.2021.god, kategorija licence A
Garancija putovanja broj 2701823, važi od 01.10.2023. god.
Odeon World Travel d.o.o.
Kneza Miloša br. 84, Beograd, Tel: +381 11 366 02 22, +381 11 366 09 99
Beogradska br. 71, Beograd, Tel: +381 11 323 80 04
Bul. Crvene Armije br. 9 B, (Belvil) Tel: +381 11 455 12 07