NOVOTEL SZEGED
OPIS

Hotel Novotel Szeged pripada lancu Accor Hotela. Hotel Novotel je gradskog tipa, moderno uređen namenjen je za poslovni, vikend ili porodični boravak. Udaljen je nekoliko minuta hoda od centra Segedina i 15 minuta, odnosno manje od 2 km od Aquapolis-a, do koga se prelazi most preko reke Tise. Pored obale reke ispred hotela je kej, tako da gosti mogu da uživaju u šetnji ili vožnji biciklom. Hotel ima 136 soba, svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, internet konekciju, frižider, ketler i sef. Većina soba ima balkon. U sastavu hotela je moderno opremljen restoran sa izuzetnom gastronomskom ponudom i terasom sa panoramskim pogledom na reku i katedralu, kao i prostran lobby bar. Od dodatnih sadržaja hotel ima mini igraonicu za decu.

 

Anna spa – je tradicionalno tursko kupatilo, koje je zadržalo autentičan izgled, sa ukupno 11 bazena i dvorištem sa sunčanje. Nalazi se u centru Segedina.  Anna je poznata po lekovitoj vodi za kupanje i piće. Lekovita voda je pogodna za oporavak nakon težih povreda zglobova, preloma kostiju, kao i kod reumatskih tegoba.

 

Aquapolis centar - ima površinu oko 4.400 m2, sa ukupno 15 bazena, od toga 4 spoljašnja i 11 unutrašnjih, temperature od 28-34 C°. Poseduje veliki aqua-park, čiji unutrašnji deo radi tokom cele godine, a najveća atrakcija je tobogan visok 30 m. Sadržaji ovog centra nude gostima pored celodnevne zabave i mogućnost za lečenje (kupanjem u tamnoj prepađenoj lekovitoj vodi), relaksaciju (u okviru wellness centra) ili regeneraciju (na nekom od masažnih tretmana i opuštanjem u saunama). Mališane očekuje plitkovodni porodični bazen i igraonica na 4 sprata. 

Gradski hotel
Bar
Restoran
Fitnes centar
Sauna
Solarijum
Mini klub
Hotel Map Title

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan              

Dolazak u hotel, ulazak u sobe nakon 14:00 časova. Noćenje.

Drugi dan – pretposlednji dan

Doručak. Boravak u hotelu. Vreme predviđeno za individualne aktivnosti ili korišćenje wellness usluga. Noćenje.

Poslednji dan

Napuštanje soba do 12:00 časova. Povratak.

 

CENA UKLJUČUJE:

- Boravišnu taksu

-smeštaj u hotelu na bazi usluge noćenje sa doručkom

- Zavisno od paketa: ulaznice  „Napfényfürdő Aquapolis Szeged“  (1 ulaz po paketu samo za odrasle osobe).

- Wi-Fi.

- Fitnes centar.

 

CENA NE UKLJUČUJE:

-Zavisno od paketa, ulaznicu za wellness centar

-parking

-ostale nepomenute usluge.

 

POPUSTI U HOTELU NOVOTEL:

- *U pratnji dve odrasle osobe prvo i drugo dete do 16 god. imaju besplatno noćenje sa doručkom. Kupovina ulaznica Aquapolis se vrši na licu mesta http://www.napfenyfurdoaquapolis.com/cs/cene

- Treće dete u sobi 10€ dnevno (na upit).

 

DOPLATE ZA HOTEL NOVOTEL:

- Apartman 17€ dnevno.

- Parking ispred hotela 6€ dnevno, parking u hotelskoj garaži 11€ dnevno (cene su informativne. Plaćanje se vrši na recepciji hotela).

-postoji mogućnost dužeg boravka, ukoliko su gosti zainteresovani molimo da se obrate agenciji

 

CENE ZA DECU:

Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja dece koji se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.

 

NAPOMENA:

U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA i predstavnika prvog dana boravka. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa. Ukoliko se tokom boravka na destinaciji javi potreba za asistencijom, molimo putnike da se obrate putem dežutnog broja telefona koji je naveden na vaučeru agencije.

 

POTVRDA REZERVACIJE HOTELA SE DOBIJA 2 RADNA DANA PO UPLATI AKONTACIJE.

U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

 

Cenovnik br. 1 od 16.09.2022..

OTP br. 114/2021 od 12.10.2021.god, kategorija licence A

Garancija putovanja broj 2700972, važi od 01.10.2021.

Odeon World Travel d.o.o.

Kneza Miloša br. 84, Beograd, Tel: +381 11 366 02 22, +381 11 366 09 99 Fax:+ 381 11 366 02 25

Beogradska br. 71, Beograd, Tel: +381 11 323 80 04 Fax: +381 11 323 81 30