GRAND HOTEL GLORIUS
OPIS

Grand Hotel Glorius je manji gradski hotel, moderno uređen, smešten u zgradi iz 1920. godine, a nalazi se u centru mesta Mako, od Hagymatikum termalnog centra deli ga pešačka zona. Hotel nudi standard, deluxe i superior sobe. Svaka soba ima kupatilo, fen za kosu, klima uređaj, SAT TV, telefon, internet konekciju, mini bar, sef i bade-mantil. U sastavu hotela je restoran, lobby bar, terasa na krovu sa panoramskim pogledom, manji spa centar i privatni parking za goste hotela. Spa centar čine mala teretana, relax soba, prostorija za Thai masažu i dve suve saune.


Hagymatikum Furdo je relativno nov banjski kompleks, jedinstvenog arhitektonskog rešenja. Lekovita voda i blato koriste se u lečenju bolesti zglobova, neuralgija, atrofije mišića i ginekoloških upala. Hagymatikum je podeljen na nekoliko delova:
- Bazeni sa lekovitom tamnom vodom, unutrašnji sa toplom vezom sa spoljašnjim delom bazena. Preporučuje se boravak od po 20 minuta dva puta dnevno.
- Pod najvećom kupolom u obliku cveta nalaze se zabavni bazeni sa masažerima i ležaljkama oko bazena, kao i na spratu koji služi kao terasa za sunčanje. Posebnu atrakciju predstavlja šah bazen (37° C), u kome se pored relaksacije može odigrati i partija šaha.
- Kompleks sauna (ima ih ukupno 5 - od toga su dve spoljne u malom ograđenom dvorištu) sa relax zonom i toplim klupama. Posebno je atraktivna finska sauna Kelo, sagrađena od finskog srebrnog bora starog preko 300 godina.
- Spoljašnji letnji bazen sa tri tobogana.
- Olimpijski bazen za rekretivno plivanje, dubine 1,5 m.
- Veliki prostor namenjen najmlađima sa igraonicom za decu svih uzrasta.
-Restoran i snack bar.

Bar
Restoran
Spa centar
Wellness & Spa
Hotel Map Title