AQUAWORLD RESORT BUDAPEST
OPIS

Aquaworld Resort Budapest 4*

Aquaworld Resort Budapest hotel je wellness i porodični hotel sa jedinstvenom uslugom. Nalazi se u severom delu Budimpešte u neposrednoj blizini autoputa M0. Hotel je direktno povezan sa najvećim Aqua parkom u Budimpešti – Aquaworld Waterpark, a u sastavu samog hotela je wellness & spa centar koji se prostire na 3 nivoa – Orienatal Spa.

Hotel Aquaworld Resort Budapest se sastoji od glavne zgrade i zgrade u kojoj se nalaze apartmani, ove dve zgrade su povezane podzemnim hodnikom. Hotel ima ukupno 309 soba među kojima su standard sobe, junior suite sobe, porodične sobe i apartmani. Svaka soba u hotelu ima kupatilo, fen za kosu, telefon, SAT TV, mini bar, sef, klima uređaj i Wi-Fi.

U sastavu hotela Aquaworld Resort Budapest se nalaze 3 restorana, kao i 3 bara.

 

Oriental Spa

Oriental Spa je wellness i fitnes centar u sastavu hotela Aquaworld Resort Budapest koji se prostire na 3 sprata.

Spa deo gostima nudi potpuno opuštanje i relaksaciju, u svom sastavu ima bazene za opuštanje, egzotične kupke, parna kupatila, kao i jedinstven svet sauna. U okviru wellness centra gostima su na raspolaganju najrazličitije vrste masaža i tretmana tela. U sastavu Orienta Spa centra su takođe i frizerski salon, solarijumo i salon za pedikir i manikir.

Fitnes centar je opremljen najmodernijim spravama a gostima su na raspoganju grupni i individualni treninzi. U sastavu Oriental Spa wellness i firnes centra se nalaze i dva terena za skvoš, a gostima je na raspolaganju i otvoreni teniski teren koji radi od maja do oktobra.

 

Aquaworld Vodeni Park

Aquaworld Water Park je jedan od najvećih tematskih vodenih parkova u Evropi koji nudi zabavu za čitavu porodicu tokom cele godine.

U sastavu Aquaworld vodenog parka nalaze se bazeni za plivanje (unutrašnji sa temperaturom vode 27-29°C i spoljašnji sa temperaturom vode 26-28°C koji je otvoren od aprila do septembra), bazeni za zabavu (unutrašnji sa temperaturom vode 32-34°C i spoljašnji sa temperaturom vode 32°C, oba otvorena tokom cele godine), 2 đakuzi bazena (sa temperaturom vode 34-38°C), bazen sa talasima (sa temperaturom vode 28°C), bazeni za skokove u vodu i surfovanje, kao i dečiji bazeni (unutrašnji sa temperaturom vode 30°C i spoljašnji sa temperaturom vode 30°C koji je otvoren od aprila do septembra).

Deo Aquaworld vodenog parka sa toboganima je namenjen za zabavu čitave porodice. U svom sastavu ima ukupno 11 tobogana - Mnountain river, Onion slide, Family slide, UFO slide, Rainbow, Blach hole, Kamikaze, Flying karpet.

 

Akva park
Bar
Restoran
Wellness & Spa
Hotel Map Title
PROGRAM

AKCIJA 3=4 važi u terminima 05.11-17.12.2023, 07.01-18.03.2024, 08.04-24.06.2024, 02.09-25.10.2024. i 07.11-16.12.2024.

PROGRAM PUTOVANJA:
Prvi dan
Dolazak na destinaciju i smeštaj u izabrani objekat. Usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 15:00h).
Drugi – pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.
Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu ishrane u sklopu objekta. Napuštanje hotelskih soba do 10:00h. Povratak sa destinacije.

CENA UKLJUČUJE:
- Neograničeno korišćenje Oriental Spa wellness & fitnes centra.
- Neograničeno korišćenje sauna centra i fitnes centra u hotelu.
- Neograničeno korišćenja Aquaworld vodenog parka.
- Wi-Fi.
- Bade-mantil.
- Parking ispred hotela.
- Boravišnu taksu.

POPUSTI I DOPLATE:
- Obavezan depozit u iznosu od 50€ dnevno po sobi, koji se plaća na licu mesta, na recepciji hotela.
- U pratnji dve odrasle osobe dete do 7 god. BESPLATNO bez sopstvenog kreveta, 7-14 god. plaća 53€ dnevno na pomoćnom krevetu za 2023. godinu i 60€ dnevno na pomoćnom krevetu za 2024. godinu.
- Treća odrasla osoba plaća 70€ dnevno na pomoćnom krevetu za 2023. godinu i 80€ dnevno na pomoćnom krevetu za 2024. godinu.
- Doplata za sobu sa pogledom na Budim iznosi 15€ dnevno (odnosi se samo na junior suite i family room).
- Doplata za apartman u prizemlju 60€ dnevo po sobi.
- Doplata za garažu 8 eur dnevno.
- Doplata za kućne ljubimce 17€ dnevo.
- Obavezna doplata za novogodišnju večeru i periode praznika 28.03-01.04.2024. i 26.07-28.07. iznosi 60€ dnevo po osobi za odrasle i 45€ dnevo po osobi za decu 7-14 god.
- Doplata za novogodišnju gala večeru i program u Aquaworld-u iznosi 220 € za odrasle i 165 € za decu 7-14 god.
- Minimum boravka je 2 noćenja, za kraći boravak cena je na upit.

CENA NE UKLJUČUJE:
- Putno zdravstveno osiguranje sa pokrićem Covid.
- Osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja sa pokrićem covid. Ne postoji unapred definisana fiksna cena ovog osiguranja, cena zavisi od mnogo faktora, molimo putnike da se obrate agenciji Odeon World Travel za konkretnu ponudu ovog osiguranja.

Preporuka turističke agencije Odeon World Travel je da putnik poseduje sva gore navedena osiguranja.

PROMENA REZERVACIJE:
Svaka promena rezervacije se prema Opštim uslovima putovanja smatra otkazom rezervacije. U pojedinim slučajevima, kada do promene dođe blagovremeno, promenu rezervacije je moguće izvršiti uz doplatu od 3000 rsd po rezervaciji.

USLOVI PLAĆANJA:
Cene su izražene u Eurima. Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.
1. UPLATA DO POLASKA – prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express.
3. PLAĆANJE NA RATE – bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa i Komercijalne banke (do 6 mesečnih rata prilikom rezervacije).
4. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 50% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20.umesecu. Konkretan dogovor u agenciji.
5. PREKO RAČUNA – uplata na račun Odeon World Travel-a.
6 ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM – sa firmama sa kojima Odeon World Travel ima ugovor.
7. TURISTIČKIM KREDITOM – sa izdatim predračunom od strane Odeon World Travel, klijent aplicira za kredit u banci.
Odeon World Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude.
OSIGURANJE:
Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdravstveno putno osiguranje i informiše ga o postojanju osiguranja od otkaza aranžmana prema uslovima i tarifama osiguravača. U poslovnicama Odeon World travel-a moguće je, uz fotokopiju prve strane pasoša, pribaviti polisu osiguravača koja pokriva, u slučaju potrebe, od prvog do poslednjeg dana putovanja troškove lečenja i bolničke troškove do iznosa od 35 000 evra. U slučaju nastanka osiguranog slučaja, u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenim uslovima zdravstvenog putnogo siguranja. Ukoliko putnik poseduje neku drugu individualnu polisu zdravstvenog putnog osiguranja, molimo da se kod te osiguravajuće kompanije informiše o proceduri aktiviranja iste.

OSIGURANJE:
Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdravstveno putno osiguranje i informiše ga o postojanju osiguranja od otkaza aranžmana prema uslovima i tarifama osiguravača. U poslovnicama Odeon World travel-a moguće je, uz fotokopiju prve strane pasoša, pribaviti polisu osiguravača koja pokriva, u slučaju potrebe, od prvog do poslednjeg dana putovanja troškove lečenja i bolničke troškove do iznosa premije navedene na polisi. U slučaju nastanka osiguranog slučaja, u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenim uslovima zdravstvenog putnogo siguranja. Ukoliko putnik poseduje neku drugu individualnu polisu zdravstvenog putnog osiguranja, molimo da se kod te osiguravajuće kompanije informiše o proceduri aktiviranja iste.

VIZA I PUTNA DOKUMENTA:
Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod notara. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na krajnju ili kroz tranzitne destinacije. Molimo putnike da sa posebnom pažnjom pristupaju ovom usled okolnosti Covid 19.
Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.Pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseca nakon povratka sa putovanja (minimum 90 dana nakon povratka). Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše, budući da se isti izdaju sa kraćim periodom važenja.
Putnik se obavezuje da će prilikom rezervacije navesti ispravne podatke koji podrazumevaju sledeće: ime i prezime kako je navedeno u pasošu, datum rođenja, kontakt telefon, adresu stanovanja i kontakt mail adresu. Putnik se obavezuje da dostavi dodatno tražene podatke ukoliko su dodatni podaci potrebni za realizaciju putovanja. Ukoliko putnik u bilo kom trenutku priloži neispravne ili delimično neispravne podatke koji mogu za posledicu imati naknadne finansijske troškove – putnik (nosilac rezervacije) se obavezuje da isti trošak snosi, te takvi troškovi ne mogu ići na teret agencije Odeon World Travel. Agencija Odeon World Travel ne može biti odgovorna za netačne ili delimično tačne podatke putnika koje je putnik prijavio prilikom rezervacije.

SMEŠTAJ:
U najvećem broju smeštajnih objekata u smeštajne jedinice se ulazi posle 14:00h, a iste se napuštaju najkasnije do 10:00 h poslednjeg dana boravka. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu.
U svim hotelima dodatni-pomoćni kreveti rade se na upit. Skrećemo putnicima pažnju da su pomoćni kreveti manjih dimenzija od standardnih, obično drvene ili metalne kontrukcije ili na razvlačenje i da mogu bitno uticati na komfor u smeštajnoj jedinici. U programu se nalaze osnovne kategorije soba, viša kategorija je moguća uz doplatu i na upit.
Krevetac za bebe se radi na upit i dodatno se plaća u većini hotela. Molimo putnike da se o cenama i uslovima najma krevetca informišu u agenciji.
Svi opisi, fotografije i podaci o smeštajnim objektima su preuzeti sa zvaničnih internet prezentacija ili dobijeni od lokalnih partnera. Smeštajni objekti zadržavaju pravo da usled objektivnih okolnosti izmene ili ukinu neke od sadržaja/usluga. Kategorizacija smeštajnih objekata odgovara lokalnoj kategorizaciji objekata koju propisuje nadležno Ministarstvo zemlje putovanja.

CENE ZA DECU:
Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja dece koji se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.

NAPOMENA:
U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA i predstavnika prvog dana boravka. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.

ZA OVAJ PROGRAM NE POSTOJI MINIMUM ZA REALIZACIJU.

POTVRDA REZERVACIJE HOTELA SE DOBIJA 2 RADNA DANA PO UPLATI AKONTACIJE.
U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.
Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

Cenovnik br. 4 od 12.12.2023.
OTP br. 114/2021 od 12.10.2021.god, kategorija licence A
Garancija putovanja broj 2701823, važi od 01.10.2023. god
Odeon World Travel d.o.o.
Kneza Miloša br. 84, Beograd, Tel: +381 11 366 02 22, +381 11 366 09 99 Fax: +381 11 366 02 25
Beogradska br. 71, Beograd, Tel: +381 11 323 80 04 Fax: +381 11 323 81 30
office@odeontravel.rs , www.odeontravel.rs
 

 

ONLINE-5-POSTO-POPUSTA.jpg