MISTRAL
OPIS

Lokacija: Hotel Mistral se nalazi u mirnom delu grada Algero, na ostrvu Sardinija. Hotel Mistral je udaljen 2,5 km od starog grada Algera do kog može da se stigne prijatnom šetnjom ili autobusom. Stanica autobuskog prevoza se nalazi nedaleko od hotela. Na samo 250 m od hotela Mistral nalazi se jedna od najlepših peščanih plaža na ostrvu Sardnija - Maria Pia, okružena bujnom borovom šumom. Od aerodroma Algero Fertilia udaljen je 8 km.

 

Sobe: Hotel Mistral ima 25 soba. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su standardna soba sa balkonom i eco soba sa balkonom. Svaka soba ima soba kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, wi fi internet (uz doplatu) i balkon.

 

Hotelski sadržaj: Hotel Mistral pored restorana u svom sastavu ima i bar, besplatan wi fi internet u zajedničkim prostorijama, sef, baštu, parking. Hotel dozvoljava boravak kućnih ljubimaca (za male pse i mačke).

 

Sport i zabava: Gosti hotela Mistral mogu da se opuste na predivnoj plaži Maria Pia, šetnjom mogu stići do starog grada Algera, u kom vlada zanimljiv spoj italijanske i katalonske tradicije sa mnoštvom barova i restorana. U gradu se nalazi sačuvano istorijsko jezgro, sa arhitekturom iz 16 veka. Sedam kula koje su u prošlosti korišćene u odbrani grada i dalje dominiraju.

 

Parking
Hotel prima kućne ljubimce
Bar
Restoran
Hotel Map Title