SPORT VITTORIA
OPIS

Veoma važno:
Hotel Sport Vittoria posluje po principu dinamičkih cena, što znači da objavljene cene moraju dodatno da se potvrde pre same rezervacije odnosno uplate. Isto važi i za popuste gde hotel zadržava pravo da određeni popust odobri ili ne, shodno aktuelnoj popunjenosti ili parametara kao što su: tip sobe, konkretna smena, broj osoba, dužina boravka i sl.  

Lokacija: Sport Vittoria hotel nalazi se u centru mesta Passo Tonale, 50 m od ski staze, 20 m od centra mesta.

 

Sobe: Hotel Sport Vittoria rapolaže sa 77 smeštajnih jedinica. Sve imaju kupatilo, SAT TV, telefon, minibar. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se comfort sobe (dvokrevetne sobe za smeštaj 2 – 4 osobe, neke sobe imaju krevet na sprat, 22 m²).

Hotelski sadržaj: Gostima Sport Vittoria hotela na raspolaganju su restoran, bar, parking, garaža, skijašnica, TV sala i soba za čitanje, mini klub za decu starosti 4-12 godina. U sklopu wellness centra nalaze se bazen, sauna, tursko kupatilo i jacuzzi. (za starije od 16 godiina)

Božićna (24/12) i Novogodišnja večera uključene u cenu. WiFi u celom hotelu uključen u cenu (brzina zavisi od broja aktivnih korisnika). Boravišna taksa 2,5 eur po osobi po noći za starije od 14 godina, plaća se na recepciji hotela. Mesto u garaži 10 eur po noći, plaća se na recepciji hotela (obavezna provera raspoloživoti pre putovanja). Doplata za krevetac 15 eur dnevno, plaća se na recepciji hotela.

U blizini ski staze
U centru
Garaža
Krevetac za bebu
Parking
Skijašnica
WI FI u krugu hotela
Unutrašnji bazen
Bar
Restoran
Đakuzi
Sauna
Tursko kupatilo
Mini klub
TV sala
Hotel Map Title