VILLA BELVEDERE
OPIS

Lokacija: Hotel Villa Belvedere se nalazi u mestu Ćefalu, na ostrvu Sicilija. Smešten je na uzbrdici, 800 m od starog gradskog jezgra mesta Ćefalu i 500 m od gradske plaže gde je gostima oprema za plažu (stolice i suncobran) dostupna uz doplatu. Od aerodroma u Palermu je udaljen 98 km.

 

Sobe: Hotel Villa Belvedere ima 42 sobe. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su standard sobe, standard sobe sa balkonom i standard sobe sa balkonom i pogledom na more. Sve sobe imaju kupatilo, fen, TV, telefon i klima uređaj. Određeni broj soba ima i balkon. Standard sobe su veličine od 20-30m² i namenjene za smeštaj do 4 osobe. Dečiji krevetac je moguće obezbediti uz doplatu 10€ dnevno na licu mesta. Hotel dozvoljava boravak malih kućnih ljubimaca.

 

Hotelski sadržaj: Hotel ima recepciju, bar u kom se služi doručak, kao i osvežavajući napici u toku dana i večeri, wi fi internet konekciju.

 

Sport i zabava: Osim bazena sa uređenim prostorom za sunčanje, hotel Villa Belvedere ima i mali fitness centar koji je na raspolaganju gostima hotela. U večernjim časovima su gostima na raspolaganju brojni barovi i restorani u obližnjem centru mesta Ćefalu na ostrvu Sicilija. Na gradskoj plaži mesta Ćefalu postoji mogućnost bavljenja pojedinim sportovima na vodi.

Gradska plaža
Gradski hotel
Parking
Spoljašnji bazen
Bar
Restoran
Fitnes centar
Hotel Map Title

 

ONLINE-5-POSTO-POPUSTA.jpg