TOURIST
OPIS
 

Lokacija: Hotel Tourist se nalazi preko puta peščane plaže, 1 km od centra mesta Ćefalu i 70 km od Palerma na ostrvu Sicilija, a od aerodroma 90 km. Gostima hotela su na raspolaganju stolice i suncobran kod bazena i na plaži bez doplate.


Sobe: Hotel Tourist ima 46 smeštajnih jedinica. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su classic sobe sa balkonom i superior sobe sa balkonom i sa direktnim ili delimičnim pogledom na more. Sve sobe imaju kupatilo, fen, TV, telefon, sef, wi fi internet i mini bar. Određeni broj soba ima i balkon. Classic sobe su veličine 28m² i namenjene su za smeštaj do 3 osobe. Superior sobe su veličine 28m² i namenjene su za smeštaj do 3 osobe.

 

Hotelski sadržaj: Osim restorana, sa ponudom jela lokalne i internacionalne kuhinje, hotel u svom sastavu ima i bar u kom se služe osvežavajući napici. Dečiji krevetac je moguće obezbediti bez doplate.

 

Sport i zabava: Gosti hotela Tourist mogu da se opuste i uživaju na plaži gde postoji mogućnost za bavljenje pojedinim sportovima na vodi, ali i pored hotelskog bazena sa lepo uređenim prostorom za sunčanje.

Na plaži
Peščana plaža
Parking
Ležaljke i suncobrani u ceni
Bar
Restoran
Hotel Map Title