POLLINA RESORT
OPIS

Lokacija: Hotel Pollina Resort je moderan hotel. Hotel Pollina Resort se nalazi se na rtu iznad mora, 15 km od mesta Ćefalu, na ostrvu Sicilija, i oko 110 km od aerodroma u Palermu. Do privatne peščane plaže se može doći liftom.

 

Sobe: Hotel Pollina Resort ima 346 soba. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su standardne sobe. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, klima uređaj, mini frižider, sef i wi fi internet. Standard sobe su veličine 22 m² namenjene za smeštaj 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 1 dete.

 

Hotelski sadržaj: Osim restorana, hotel Pollina Resort u svom sastavu ima i 2 bara, od kojih se 1 nalazi na plaži, prodavnicu suvenira, a dostupna je i rent a car usluga. Dečiji krevetac je moguće obezbediti na licu mesta uz doplatu.

 

Sport i zabava: Hotel Pollina Resort ima 2 bazena, od kojih je 1 dečiji. Ljubiteljima sporta su namenjeni obližnji teniski tereni, višenamenski sportski teren, a postoje i mogućnosti za bavljenje sportovima na vodi. U amfiteatru koji je u sklopu hotelskog kompleksa, organizuju se zabavni programi u toku dana i večeri.

.

Blizu plaže
Peščana plaža
Privatna plaža
Animacija
Rent a Car
Suvenirnica
Spoljašnji bazen
Bar
Restoran
Hotel Map Title