GRAND PALLADIUM SICILIA RESORT AND SPA
OPIS

 

Lokacija: Hotel Grand Palladium Sicilia Resort and Spa (ex. Fiesta Athenee Palace) na ostrvu Sicilija u mesto Kampofeliće di Roćela je renoviran hotel, koji se nalazi na šljunkovito - peščanoj plaži na kojoj su obezbeđene ležaljke i suncobrani za goste hotela, od koje glavnu zgradu deli vrt sa bazenima. Od Ćefalua je udaljen 15 km, a od grada Palerma 50 km. Od aerodroma u Palermu je udaljen 85 km.

 

Sobe: U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su moderno uređenedeluxe sobe sa balkonom i pogledom na more, bazen ili vrt. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, mini bar i balkon. Deluxe sobe su veličine 26m² namenjene za smeštaj 2 odrasle osobe i 1 dete.

 

Hotelski sadržaj: Osim restorana sa raznovrsnom ponudom jela lokalne i internacionalne kuhinje, hotel ima 3 a la carte restorana, 5 barova, od kojih se 1 nalazi na plaži, sa ponudom koktela i osvežavajućih napitaka, kao i wi fi internet koji je dostupan u zajedničkim prostorijama.

 

Sport i zabava: Hotel Grand Palladium Sicilia Resort and Spa na ostrvu Sicilija, u mestu Kampofeliće di Roćela ima nekoliko bazena od kojih je 1 bazen za decu, fitness centar, spa centar sa bazenom, saunama, đakuzijem, sobama za masaže i kozmetičke tretmane. Sportski tereni, teniski teren, mini golf kao i mogućnosti za bavljenje sportovima na vodi, takođe su u ponudi hotela. Za najmlađe se organizuje zabava u dečijem klubu i na posebno uređenom igralištu.

 

Blizu plaže
Privatna plaža
Parking
Recepcija
Wi Fi
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
Restoran
Đakuzi
Fitnes centar
Sauna
Spa centar
Mini golf
Mini klub
Teniski teren
Hotel Map Title