CEFALU SEA PALACE
OPIS

 

Lokacija: Hotel Cefalu Sea Palace je moderan i luksuzan hotel. Nalazi se preko puta gradske plaže (oko 30m prelazi se ulica) mesta Ćefalu na ostrvu Sicilija, udaljen na oko 5 minuta šetnje od starog centra mesta Ćefalu. Od aerodroma u Palermu je udaljen 90 km. Gostima hotela Cefalu Sea Palace na raspolaganju su stolice i suncobran na plaži.

 

Sobe: Hotel Cefalu Sea Palace ima 75 soba. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su club sobe i superior sobe sa pogledom na more. Sve sobe imaju kupatilo, fen, telefon, TV, klima uređaj, sef, wi fi internet, mini bar i balkon. Club sobe su veličine 30m² namenjene za smeštaj 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 1 dete. Superior sobe su veličine 30m² namenjene za smeštaj porodica sa 2 deteta ili 3 odrasle osobe i 1 dete.

 

Hotelski sadržaj: Hotel ima restoran u kojem se služe jela domaće i intrernacionalne kuhinje, dok hotelski bar nudi bogat izbor koktela i osvežavajućih napitaka. Dečiji krevetac se može obezbediti bez doplate.

 

Sport i zabava: Gostima su na raspolaganju 2 bazena, od kojih je 1 bazen za decu kao i spa centar koji u svom sastavu ima saunu, tursko kupatilo kao i sobe za masaže i različite vrste kozmetičkih tretmana. Ljubiteljima rekreacije je namenjen fitness centar, a najmlađima dečiji klub.Na gradskoj plaži mesta Ćefalu koja se nalazi preko puta hotela postoji mogućnost bavljenja pojedinim sportovima na vodi.

 

Na plaži
Peščana plaža
Parking
Wi Fi
Ležaljke i suncobrani u ceni
Spoljašnji bazen
Fitnes centar
Masaža
Sauna
Spa centar
Tursko kupatilo
Mini klub
Hotel Map Title