ACACIA RESORT
OPIS

Lokacija: Hotelski kompleks Acacia Resort se nalazi u mestu Campofelice di Roccella, na ostrvu Sicilija. Hotel Acacia Resort zauzima prostor od oko 40.000 m² i okružen je bujnom mediteranskom vegetacijom. Od plaže je udaljen 200 m na kojoj su obezbeđenje stolice i suncobran za goste hotela. Od mesta Ćefalu udaljen je 15 km, a od Palerma i aerodroma oko 50 km. Hotel Acacia Resort pruža mogućnost za savršen odmor na ostrvu Sicilija.

 

Sobe: Hotel Acacia Resort ima 224 sobe. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su economy, deluxe i superior sobe (sa pogledom na bazen ili more) koje su luksuzno uređene i opremljene. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef (uz doplatu 2€ dnevno na licu mesta), mini bar i balkon. Dečiji krevetac je moguće obezbediti uz doplatu od 15€ dnevno na licu mesta. Economy sobe se nalaze u prizemlju bungalova, veličine od 14-20m² namenjene za smeštaj 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 1 dete. Deluxe sobe su veličine 20m² smeštene u glavnoj zgradi i namenjene za smeštaj 2 odrasle osobe. Superior sobe pogled bazen ili more su veličine 14-20m² smeštene u glavnoj zgradi i namenjene za smeštaj 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 1 dete.

 

Hotelski sadržaj: Hotel ima 2 restorana, piano i snack bar, u kojima se služe lagani obroci i osvežavajući napici.

 

Sport i zabava: Osim privatne plaže, hotel ima i bazene za odrasle i posebne za decu. Ljubiteljima sporta su na raspolaganju fitness centar, tereni za tenis, fudbal, mini golf i odbojku na plaži. Za relaksaciju je namenjen spa centar sa hidromasažnim bazenom na otvorenom, saunom i sobama za različite vrste masaža i kozmetičkih tretmana. Za najmlađe goste je uređeno igralište.

*Važna napomena: Svi gosti koji dolaze u hotel Acacia Resort moraju sa sobom imati važeću kreditnu karticu. Na kreditnoj kartici će se izvršiti preautorizacija iznosa od oko 50€ dnevno.

 

 

Blizu plaže
Rent a Car
Wi Fi
Ležaljke i suncobrani u ceni
Peškiri za plažu
Bar
Restoran
Snek bar
Spa centar
Mini klub