LANZ
OPIS

Lokacija: Hotel Lanz nalazi se 500 m od centra Livinja, 300 m od Cassana gondole. Ski bus stanica nalazi se 20 m od hotela.

 

Sobe: Lanz hotel raspolaže sa 33 smeštajne jedinice.  Sve sobe Lanz hotela imaju kupatilo, fen, SAT TV i sef. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe 16 – 18 m² (bračni ležaj i sofa na razvlačenje).

 

Hotelski sadržaj: Gostima hotela Lanz na raspolaganju su restoran, bar, parking i skijašnica. Ljubitelji wellness usluga mogu se opustiti u wellness centru sa turskim kupatilom, saunom i đakuzijem (uz doplatu). Parking ispred hotela se ne doplaćuje, u zavisnosti od raspoloživih mesta, mesto u garaži se plaća 12 € po noći, po vozilu na recepciji hotela (provera raspoloživosti sa recepcijom). Hotel dozvoljava boravak kućnih ljubimaca, doplata na recepciji 10€ dnevno po ljubimcu. WiFi ograničenog protoka dostupan je u čitavom hotelu.

Boravišna taksa se trenutno ne naplaćuje u Livinju, ukoliko dođe do promene plaćaće se na recepciji hotela.

Veoma važno:
Hotel Lanz posluje po principu dinamičkih cena, što znači da objavljene cene moraju dodatno da se potvrde pre same rezervacije odnosno uplate. Isto važi i za popuste gde hotel zadržava pravo da određeni popust odobri ili ne, shodno aktuelnoj popunjenosti ili parametara kao što su: tip sobe, konkretna smena, broj osoba, dužina boravka i sl.
 

 

Hotel Map Title