ALPEN VILLAGE
OPIS

Lokacija: Hotel Alpen Village nalazi se 1,5 km od centra Livinja, u blizini ski liftova i staza. Najbliža ski bus stanica udaljena je 50 m od hotela.

 

Sobe: Kompleks Alpen Village sastoji se od 160 smeštajnih jedinca raspoređenih u 7 trospratnih objekata povezanih hodnicima sa glavnom zgradom. Sve sobe Alpen village hotela imaju kupatilo, fen, SAT TV, telefon. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe (standardna dvokrevetna soba 16 - 20 m² bračni ležaj i sofa za 1 osobu, dok sobe za smeštaj 4 osobe imaju krevet na sprat).

 

Hotelski sadržaj: Gostima Alpen Village kompleksa na raspolaganju su restoran, bar, TV sala, parking i skijašnica. Ljubitelji wellness usluga mogu se opustiti u wellness centru sa zatvorenim bazenom i saunama koje se nalaze napolju. Wellness centar poseduje prostorije za razne vrste masaža (uz doplatu).

Boravišna taksa se trenutno ne naplaćuje u Livinju, ukoliko dođe do promene plaćaće se na recepciji hotela.

Krevetac za bebe nije uključen u cenu, doplaćuje se na recpeciji hotela 5  po noći.  

 

Veoma važno:
Hotel Alpen Village posluje po principu dinamičkih cena, što znači da objavljene cene moraju dodatno da se potvrde pre same rezervacije odnosno uplate. Isto važi i za popuste gde hotel zadržava pravo da određeni popust odobri ili ne, shodno aktuelnoj popunjenosti ili parametara kao što su: tip sobe, konkretna smena, broj osoba, dužina boravka i sl.

 

U blizini ski bus stanice
Parking
Unutrašnji bazen
Bar
Restoran
Fitnes centar
Masaža
Sauna
Wellness & Spa
TV sala
Hotel Map Title