BOLOGNA
OPIS

Lokacija: Hotel Bologna se nalazi na odličnoj lokaciji, pored glavne pešačke ulice, 3 km od centra Kronplatza. Udaljenost od ski staza u mestu Riscone je 3 km, a ski bus stanica se nalazi na oko 20 m od hotela.

 

Sobe: Bologna hotel raspolaže sa 25 smeštajnih jednica, sve imaju kupatilo,fen, TV, telefon i mini bar. Pojedine četvorokrevetne sobe su sa krevetima na sprat. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe (10 – 20 m²).

Hotelski sadržaj: Hotel Bologna u svom sastavu ima restoran, bar, skijašnicu, TV salu, Wi-Fi (u zajedničkim prostorijama), centralni sef, malu saunu i parking (zavisno od raspoloživih mesta).

Novogodišnja večera nije uključena u cenu, obavezna doplata se vrši na recepciji hotela, 70 € po odrasloj osobi, deca do 7 god. 35€, dete do 13 god. 49 . Boravišna taksa 1,7  po osobi, po noći, za starije od 14 godina, plaća se na recepciji hotela.

Hoteli posluju po principu dinamičkih cena, što znači da objavljene cene moraju dodatno da se potvrde pre same rezervacije odnosno uplate. Isto važi i za popuste gde hotel zadržava pravo da određeni popust odobri ili ne, shodno aktuelnoj popunjenosti ili parametara kao što su: tip sobe, konkretna smena, broj osoba, dužina boravka i sl.

 

 

U blizini ski bus stanice
Parking
Skijašnica
WI FI na recepciji
Bar
Restoran
Sauna
Hotel Map Title