MIRAMONTI
OPIS

Lokacija: Hotel Miramonti nalazi se u oblasti Alta Badia u mirnom delu mesta Corvara. Od centra mesta udaljen je 500 m od centra, dok su najbliže staze udaljene 800 m. Corvara je jedna od glavnih polaznih pozicija čuvenog skijaškog kruga Dolomita Sellaronda koji čini preo 400 km staza. Ski bus stanica nalazi se ispred hotela.

 

Sobe: Miramonti hotel ima 91 smeštajnu jednicu od kojih je 9 u annex zgradi koja se nalazi 50 m od glavne zgrade hotela. Sve sobe Miramonti hotela imaju kupatilo, fen, TV, telefon, mini frižider, većina soba ima balkon. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe. U zavisnosti od broja osoba koje borave u sobi standard sobe mogu biti veličine od 18 do 25 m², dva standardna ležaja ili bračni ležaj i sofa ukoliko u sobi boravi više od 2 osobe.

Hotelski sadržaj: Gostima Miramonti hotela na raspolaganju su restoran, bar, sef na recepciji, mali wellness cenar sa saunom (uz doplatu na recepciji hotela), skijašnica i parking. Mesto u garaži se doplaćuje na recepciji oko 16€ po noći, u zavisnosti od raspoloživosti. Hotel dozvoljava boravak kućnih ljubimaca, uz prethodnu proveru, ako ljubimac boravi u svom boksu, doplata na recepciji 16 € dnevno po ljubimcu. Krevetac za bebe uz doplatu 16 eur dnevno, plaća se na recepciji hotela.

Boravišna taksa nije uključena u cenu, plaća se na recepciji hotela 2.5 eur po osobi dnevno, za starije od 14 god. Doplata za Novogodišnju večeru je obavezna 100€ za odrasle i 50€ za decu 2-12 god, piće nije uključeno u cenu.

U blizini ski bus stanice
Garaža
Krevetac za bebu
Parking
Sef na recepciji hotela
Skijašnica
Bar
Restoran
Sauna
Wellness & Spa
Hotel Map Title