HOTEL WELL
OPIS

Hotel Well je okružen zelenilom, a svojom modernom arhitekturom stapa se sa prirodom.

Kompleks se sastoji od šest objekata povezanih toplim podzemnim hodnicima sa recepcijom i wellness sadržajima. Hotel ima 126 premium soba, koje se nalaze u novoizgrađenim objektima, i 138 classic soba, koje se nalaze u starom delu hotela i potpuno su renovirane.  Svaka soba ima kupatilo, telefon, TV, klima uređaj, mini bar i internet konekciju.  Pored glavnog restorana gostima su na raspolaganju a la carte restoran Lati i bar.

 

SPAEVITA centar

U intimnoj atmosferi prepunoj mirisa aromatičnih ulja i ambijentalne muzike, spretne ruke masera i profesionalnih terapeuta čekaju na vas. Pomoću masaža tuheljskim lekovitim blatom, ubrzava se metabolizam,  a koža se dubinski čisti fango oblogama koje se nanose u debelom sloju. Fango obloge se koriste i za lečenje reume, degenerativnih promena na kičmi, kao i za povrede zglobova usled artroze.

 

SVET SAUNA

Najveći Svet sauna u Hrvatskoj pruža brojne programe za opuštanje u bionizirajućoj sauni sa kristalima ili hromo terapijom, ekstremnim finskim saunama, blatnoj, panoramskoj, slanoj i parnoj sauni. Na raspolaganju su i ledena jama, kneipp staza, đakuzi, hladni bazen, laconium, bar, nudistička terasa za sunčanje i opuštanje.

 

VODENA PLANETA

Najveće kupalište u Hrvatskoj prostire se na više od 5000 m² vodenih površina i ima 8 spoljašnjih i unutrašnjih bazena sa različitim atrakcijama i zabavnom animacijom. Spoljašnje kupalište ima bazen sa talasima, dečiji bazen sa 4 tobogana i vodenim topovima, relaksacijski bazen sa gejzirima, podvodne masaže, kao i bazen za najmlađe. Unutrašnji deo kompleksa ima bazen dužine 25 m, bazen za decu, kao i bazen sa svetlosnim i zvučnim terapijama. Ovde su na raspolaganju đakuzi sa masažerima, kao i wellness bazen sa 2 đakuzija, podvodnim masažnim krevetima, slapovima i gejzirima. Kako jedan deo bazena izlazi na otvoreno kupalište omogućeno je i zimsko plivanje na otvorenom.

PROGRAM

CENA U SVIM PAKETIMA UKLJUČUJE:

- Neograničeno kupanje u bazenima Vodene planete.

- 1 x ulaz u Svet sauna za classic sobe i neograničen ulaz u Svet sauna za premium sobe.

- Kupanje u wellness centru Termalija Relax u Termama Olimia.

- Bade mantil i peškir za bazene u sobi.

- Korišćenje fitnes centra.

- Wi-Fi.

 

POPUSTI I DOPLATE:

- U pratnji dve odrasle osobe dete do 5 god. besplatno bez sopstvenog kreveta, 5-12 god. ima 50% popusta na pomoćnom krevetu.

- U pratnji jedne odrasle osobe dete do 5 god. besplatno (odrasla plaća cenu jednokrevetne sobe), dete 5-12 god. ima 30% popusta.

- Treća osoba ima 15% popusta na pomoćnom krevetu.

- Boravišna taksa 1,35€ po osobi dnevno (plaća se na recepciji hotela ili u agenciji, zavisno od paketa).

- Jednokrevetna classic soba 19€ dnevno, jednokrevetna premium soba 29€ dnevno.

- Ručak 15€ po osobi dnevno.

- Wellness doplate: ulaz u Svet sauna 13€ dnevno po osobi.

 

CENA NE UKLJUČUJE:

- Boravišnu taksu.

- Putno zdravstveno osiguranje.

- Osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja. Plaća se okvirno 2% od ukupne cene aranžmana u zavisnosti od kategorije osiguranja. Potrebne informacije mogu se dobiti u svim poslovnicama ili putem telefona. Preporuka agencije je da putnik poseduje obe vrste osiguranja.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

Prvi dan: Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi – pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan: Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.

 

USLOVI PLAĆANJA:

Cene su izražene u Eurima. Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA – prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.

2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express.

3. PLAĆANJE NA RATE – bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa i Komercijalne banke (do 6 mesečnih rata prilikom rezervacije).

4. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 50% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20.umesecu. Konkretan dogovor u agenciji.

5. PREKO RAČUNA – uplata na račun Odeon World Travel-a.

6 ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM – sa firmama sa kojima Odeon World Travel ima ugovor.

7. TURISTIČKIM KREDITOM – sa izdatim predračunom od strane Odeon World Travel, klijent aplicira za kredit u banci.

Odeon World Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude.

 

OSIGURANJE:

Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdravstveno putno osiguranje i informiše ga o postojanju osiguranja od otkaza aranžmana prema uslovima i tarifama osiguravača. U poslovnicama Odeon World travel-a moguće je, uz fotokopiju prve strane pasoša, pribaviti polisu osiguravača koja pokriva, u slučaju potrebe, od prvog do poslednjeg dana putovanja troškove lečenja i bolničke troškove do iznosa od 35 000 evra. U slučaju nastanka osiguranog slučaja, u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenim uslovima zdravstvenog putnogo siguranja. Ukoliko putnik poseduje neku drugu individualnu polisu zdravstvenog putnog osiguranja, molimo da se kod te osiguravajuće kompanije informiše o proceduri aktiviranja iste.

 

VIZA I PUTNA DOKUMENTA:

Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod notara. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na krajnju ili kroz tranzitne destinacije. Molimo putnike da sa posebnom pažnjom pristupaju ovom usled okolnosti Covid 19.

Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.Pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseca nakon povratka sa putovanja (minimum 90 dana nakon povratka). Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše, budući da se isti izdaju sa kraćim periodom važenja.

Putnik se obavezuje da će prilikom rezervacije navesti ispravne podatke koji podrazumevaju sledeće: ime i prezime kako je navedeno u pasošu, datum rođenja, kontakt telefon, adresu stanovanja i kontakt mail adresu. Putnik se obavezuje da dostavi dodatno tražene podatke ukoliko su dodatni podaci potrebni za realizaciju putovanja. Ukoliko putnik u bilo kom trenutku priloži neispravne ili delimično neispravne podatke koji mogu za posledicu imati naknadne finansijske troškove – putnik (nosilac rezervacije) se obavezuje da isti trošak snosi, te takvi troškovi ne mogu ići na teret agencije Odeon World Travel. Agencija Odeon World Travel ne može biti odgovorna za netačne ili delimično tačne podatke putnika koje je putnik prijavio prilikom rezervacije.

 

SMEŠTAJ:

U najvećem broju smeštajnih objekata u smeštajne jedinice se ulazi posle 14:00h, a iste se napuštaju najkasnije do 10:00 h poslednjeg dana boravka. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu.

U svim hotelima dodatni-pomoćni kreveti rade se na upit. Skrećemo putnicima pažnju da su pomoćni kreveti manjih dimenzija od standardnih, obično drvene ili metalne kontrukcije ili na razvlačenje i da mogu bitno uticati na komfor u smeštajnoj jedinici. U programu se nalaze osnovne kategorije soba, viša kategorija je moguća uz doplatu i na upit.

Krevetac za bebe se radi na upit i dodatno se plaća u većini hotela. Molimo putnike da se o cenama i uslovima najma krevetca informišu u agenciji.

Svi opisi, fotografije i podaci o smeštajnim objektima su preuzeti sa zvaničnih internet prezentacija ili dobijeni od lokalnih partnera. Smeštajni objekti zadržavaju pravo da usled objektivnih okolnosti izmene ili ukinu neke od sadržaja/usluga. Kategorizacija smeštajnih objekata odgovara lokalnoj kategorizaciji objekata koju propisuje nadležno Ministarstvo zemlje putovanja.

 

CENE ZA DECU:

Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja dece koji se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.

 

NAPOMENA:

U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA i predstavnika prvog dana boravka. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.

 

Cenovnik br. 1 od 08.12.2022.

OTP br. 114/2021 od 12.10.2021.god, kategorija licence A

Garancija putovanja broj 2701355, važi od 01.10.2022. god.

Odeon World Travel d.o.o.

Kneza Miloša br. 84, Beograd, Tel: +381 11 366 02 22, +381 11 366 09 99 Fax: +381 11 366 02 25

Beogradska br. 71, Beograd, Tel: +381 11 323 80 04 Fax: +381 11 323 81 30

office@odeontravel.rs , www.odeontravel.rs