Terme Tuhelj | Wellness & Spa Hrvatska
 

Terme Tuhelj | Wellness & Spa 

 


HOTEL WELL 4*

Hotel je okružen zelenilom, a svojom modernom arhitekturom stapa se sa prirodom. Kompleks se sastoji od šest objekata povezanih toplim podzemnim hodnicima sa recepcijom i wellness sadržajima. Hotel ima 126 premium soba, koje se nalaze u novoizgrađenim objektima, i 138 classic soba, koje se nalaze u starom delu hotela i potpuno su renovirane.  Svaka soba ima kupatilo, telefon, TV, klima uređaj, mini bar i internet konekciju.  Pored glavnog restorana gostima su na raspolaganju a la carte restoran Lati i bar. 

SPAEVITA centar
U intimnoj atmosferi prepunoj mirisa aromatičnih ulja i ambijentalne muzike, spretne ruke masera i profesionalnih terapeuta čekaju na vas. Pomoću masaža tuheljskim lekovitim blatom, ubrzava se metabolizam,  a koža se dubinski čisti fango oblogama koje se nanose u debelom sloju. Fango obloge se koriste i za lečenje reume, degenerativnih promena na kičmi, kao i za povrede zglobova usled artroze.

SVET SAUNA
Najveći Svet sauna u Hrvatskoj pruža brojne programe za opuštanje u bionizirajućoj sauni sa kristalima ili hromo terapijom, ekstremnim finskim saunama, blatnoj, panoramskoj, slanoj i parnoj sauni. Na raspolaganju su i ledena jama, kneipp staza, đakuzi, hladni bazen, laconium, bar, nudistička terasa za sunčanje i opuštanje.

VODENA PLANETA
Najveće kupalište u Hrvatskoj prostire se na više od 5000 m² vodenih površina i ima 8 spoljašnjih i unutrašnjih bazena sa različitim atrakcijama i zabavnom animacijom. Spoljašnje kupalište ima bazen sa talasima, dečiji bazen sa 4 tobogana i vodenim topovima, relaksacijski bazen sa gejzirima, podvodne masaže, kao i bazen za najmlađe. Unutrašnji deo kompleksa ima bazen dužine 25 m, bazen za decu, kao i bazen sa svetlosnim i zvučnim terapijama. Ovde su na raspolaganju đakuzi sa masažerima, kao i wellness bazen sa 2 đakuzija, podvodnim masažnim krevetima, slapovima i gejzirima. Kako jedan deo bazena izlazi na otvoreno kupalište omogućeno je i zimsko plivanje na otvorenom.

{{compareHotelList.length}}
hotela u vašoj listi
Imate {{compareHotelList.length}} hotela u vašoj listi
Specijalni popusti
{{hotel.name}}
{{hotel.name}}
{{hotel.city.name}} , {{hotel.country.name}}
{{hotel.isIncludeFlight == true ? 'Uključen let' : 'Hotel'}}
{{hotel.offers[0].rooms[0].boardName}}
{{hotel.offers[0].rooms[0].roomName}}
{{hotel.offers[0].checkIn | date:'dd.MM.yyyy'}} - {{hotel.offers[0].night}} NoćNoći
Hotelski sadržaj
{{facility.name}}
Placeholder