HOTEL LONE
OPIS

Lokacija: Hotel Lone je član ekskluzivnog brenda Design HotelsTM, poseban je i prepoznatljiv po prefinjenom i modernom dizajnu. Smešten je uz zaštićeni park Zlatni Rt, na svega 200 m od mora i 1.5 km od centra mesta Rovinj. Agencija Odeon World Travel iz svoje ponude izdvaja hotel one kao jedan od naajtraženijih  na destinaciji Rovinj.

Sobe: Hotel Lone ima ukupno 248 moderno opremljenih soba uključujući 16 soba sa privatnim malim bazenom. Svaka soba ima kupatilo, fen, SAT TV, telefon, wi fi, klima uređaj, sef i mini bar. Sve sobe imaju balkon sa pogledom na more ili park.

Hotelski sadržaj: Gostima hotela Lone su na raspolaganju 2 restorana od kojih je jedan a la carte. Pored lobby bara, hotel ima i conference bar namenjen poslovnim gostima, kao i bar na plaži. Hotel takođe ima i noćni klub koji je otvoren za posebne događaje. U sastavu hotela Lone je i višenamenska konferencijska dvorana.

Sport i zabava: Kompleks spoljašnjih bazena, hotela Lone, sa morskom vodom se prostire na 1035 m² i čine ga bazen za opuštanje, bazen za zabavu i dečiji bazen. U okviru hotela je i Lone wellness i spa centar koji ima unutrašnji bazen, finsku i aroma saunu, parno kupatilo, sobu za opuštanje kao i fitnes centar. 
Blizu plaže
Wi Fi
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Bar na plaži
Restoran
Fitnes centar
Parno kupatilo
Sauna
Spa centar
Hotel Map Title