HILTON RIJEKA COSTABELLA BEACH RESORT & SPA
OPIS

Lokacija: Hotel Hilton Rijeka Costabella smešten je na samoj obali između elitnog letovališta Opatija i kosmopolitske Rijeke. Od centra Rijeke hotel je udaljen 8,5 km, dok je od Opatije udaljen 5,5 km. Aerodrom Rijeka udaljen je 35 km, a od Beograda 554 km.

Sobe: Hotel Hilton Rijeka Costabella ima ukupno 194 smeštajne jedinice. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se guest sobe, deluxe sobe i one bedroom family vile sa pogledom na more. Guest sobe imaju oko 30 m² i mogu imati king size krevet ili dva odvojena kreveta, namenjene su za smeštaj 2 osobe. Deluxe sobe imaju oko 30 m², nalaze se na višim spratovima i mogu imati king size krevet ili dva odvojena kreveta, namenjene su za smeštaj 2 osobe. One bedroom family vile sa pogledom na more su površine oko 66 m², imaju odvojenu spavaću sobu i veliku terasu, nalaze se u Villa zgradi. Sve jedinice imaju kupatilo, fen, TV, sef, mini bar, wi fi, klima uređaj. Većina ima balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: Hotel Hilton Rijeka Costabella ima ukupno 6 restorana i barova. Pored pansionskog restorana The kitchen by Miljenko, gosti mogu da uživaju u odličnoj kuhinji, kao i fantastičnom pogledu, restorana Nebo Restaurant & Lounge-a, nagrađivanog Mišelinovom zvezdicom. Na raspolaganju su im još i Aura lounge, Sunce pool lounge, Villoresi picerija, kao i restoran na plaži Jedro. Od dodatnih sadržaja gosima su na raspolaganju wi fi i parking koji se doplaćuje, a dozvoljni su i kućni ljubimci uz doplatu.

Sport i zabava: Hotel Hilton Rijeka Costabella ima 47 m dug spoljašnji infinity bazen. U sastavi hotela je i luksuzni wellness centar Eforea koji se prostire tri sprata, na 3.500 m². Ovde je gostima na raspolaganju unutrašnji bazen sa whirpool-ima, hidrotermalana zona sa saunama, bazenima i parnim kupatilom, zona za različite tretmane i masaže, kao i fitnes zona na 866 m² sa Tehnogym opremom. Gosti Hilton Rijeka Costabella hotela mogu da uživaju na 200 m dugoj plaži gde su im na raspolaganju razni sportovi na vodi, kao i iznajmljivanje glisera. Za najmlađe goste organizovan je mini klub.
 

Na plaži
Privatna plaža
Parking
Room service
Wi Fi
Hotel prima kućne ljubimce
Bar
Fitnes centar
Wellness & Spa
Mini klub
Sportovi na vodi
PROGRAM

PROGRAM PUTOVANJA:
Prvi dan: Dolazak i smeštaj u hotel posle 14:00h.
Drugi dan - pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge.
Poslednji dan: Napuštanje hotela do 10:00h.

CENA UKLJUČUJE:
- Rezervisane i potvrđene usluge u izabranom smeštajnom objektu.
- Organizaciju putovanja.

CENA NE UKLJUČUJE:
- Boravišnu taksu u iznosu od 2 eur dnevno. Plaća se u agenciji uz aranžman.
- Parking (20 eur dnevno) prema raspoloživosti na licu mesta.
- Doplata za kućne ljubimce 45 eur za čitav boravak.
- Zdravstveno putno osiguranje.
- Osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja. Plaća se okvirno 2% od ukupne cene aranžmana u zavisnosti od kategorije osiguranja. Potrebne informacije mogu se dobiti u svim poslovnicama ili putem telefona. Preporuka agencije je da putnik poseduje obe vrste osiguranja.

OPIS HOTELA

Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa 5*
https://www.hilton.com/en/hotels/rjkochi-hilton-rijeka-costabella-beach-resort-and-spa/

Lokacija: Hotel Hilton Rijeka Costabella smešten je na samoj obali između elitnog letovališta Opatija i kosmopolitske Rijeke. Od centra Rijeke hotel je udaljen 8,5 km, dok je od Opatije udaljen 5,5 km. Aerodrom Rijeka udaljen je 35 km, a od Beograda 554 km.

Sobe: Hotel Hilton Rijeka Costabella ima ukupno 194 smeštajne jedinice. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se guest sobe, deluxe sobe i one bedroom family vile sa pogledom na more. Guest sobe imaju oko 30 m2 i mogu imati king size krevet ili dva odvojena kreveta, namenjene su za smeštaj 2 osobe. Deluxe sobe imaju oko 30 m2, nalaze se na višim spratovima i mogu imati king size krevet ili dva odvojena kreveta, namenjene su za smeštaj 2 osobe. One bedroom family vile sa pogledom na more su površine oko 66 m2, imaju odvojenu spavaću sobu i veliku terasu, nalaze se u Villa zgradi. Sve jedinice imaju kupatilo, fen, TV, sef, mini bar, wi fi, klima uređaj. Većina ima balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: Hotel Hilton Rijeka Costabella ima ukupno 6 restorana i barova. Pored pansionskog restorana The kitchen by Miljenko, gosti mogu da uživaju u odličnoj kuhinji, kao i fantastčnom pogledu, restorana Nebo Restaurant & Lounge-a, nagrađivanog Mišelinovom zvezdicom. Na raspolaganju su im još i Aura lounge, Sunce pool lounge, Villoresi picerija, kao i restoran na plaži Jedro. Od dodatnih sadržaja gostima su na raspolaganju wi fi i parking koji se doplaćuje, a dozvoljni su i kućni ljubimci uz doplatu.

Sport i zabava: Hotel Hilton Rijeka Costabella ima 47 m dug spoljašnji infinity bazen. U sastavu hotela je i luksuzni wellness centar Eforea koji se prostire tri sprata, na 3.500 m2. Ovde je gostima na raspolaganju unutrašnji bazen sa whirpool-ima, hidrotermalana zona sa saunama, bazenima i parnim kupatilom, zona za različite tretmane i masaže, kao i fitnes zona na 866 m2 sa Tehnogym opremom. Gosti Hilton Rijeka Costabella hotela mogu da uživaju na 200 m dugoj plaži gde su im na raspolaganju razni sportovi na vodi, kao i iznajmljivanje glisera. Za najmlađe goste organizovan je mini klub.

PROMENA REZERVACIJE                                                                                                                               
Svaka promena rezervacije se prema Opštim uslovima putovanja smatra otkazom rezervacije. U pojedinim slučajevima, kada do promene dođe blagovremeno, promenu rezervacije je moguće izvršiti uz doplatu od 3000RSD po rezervaciji.

USLOVI PLAĆANJA:
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.
1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dan pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express.
3. PLAĆANJE NA RATE - bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa i Komercijalne banke (do 6 mesečih rata prilikom rezervacije).
4. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U RATAMA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20.u mesecu. Konkretan dogovor u agenciji.
5. PREKO RAČUNA - uplata na račun Odeon World Travel-a.
6. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM - sa firmama sa kojima Odeon World Travel ima ugovor.
7. TURISTIČIM KREDITOM - sa izdatim predračunom od strane Odeon World Travel, klijent aplicira za kredit u banci.
Odeon World Travel zadržava pravo da propisuje i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude.

OSIGURANJE:
Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdravstveno putno osiguranje i informiše ga o postojanju osiguranja od otkaza aranžmana prema uslovima i tarifama osiguravča. U poslovnicama Odeon World travel-a moguće je, uz fotokopiju prve strane pasoša, pribaviti polisu osiguravača koja pokriva, u slučaju potrebe, od prvog do poslednjeg dana putovanja troškove lečenja i bolničke troškove do iznosa od 35 000 evra. U slučaju nastanka osiguranog slučaja u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenim uslovima zdravstvenog putnog osiguranja. Ukoliko putnik poseduje neku drugu individualnu polisu zdravstvenog putnog osiguranja, molimo da se kod te osiguravajuće kompanije informiše o proceduri aktiviranja iste.
VIZA I PUTNA DOKUMENTA:
Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod notara. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (dozvoljena novčana sredstva, zdravstveno osiguranje) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU ili izlaz iz RS.
Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Pasoši mora biti važnosti minimum 3 meseca nakon povratka sa putovanja (minimum 90 dana nakon povratka). Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše, budući da se isti izdaju sa kraćim periodom važenja.
Putnik se obavezuje da će prilikom rezervacije navesti ispravne podatke koji podrazumevaju sledeće: ime i prezime kako je navedeno u pasošu, datum rođenja, kontakt telefon, adresu stanovanja i kontakt mail adresu. Putnik se obavezuje da dostavi dodatno tražene podatke ukoliko su dodatni podaci potrebni za realizaciju putovanja. Ukoliko putnik u bilo kom trenutku priloži neispravne ili delimično neispravne podatke koji mogu za posledicu imati naknadne finansijske troškove - putnik (nosilac rezervacije) se obavezuje da isti trošak snosi, te takvi troškovi ne mogu ići na teret agencije Odeon World Travel. Agencija Odeon World Travel ne može biti odgovorna za netačne ili delimično tačne podatke putnika koje je putnik prijavio prilikom rezervacije.

SMEŠTAJ:
U najvećem broju smeštajnih objekata u smeštajne jedinice se ulazi posle 14:00h, a iste se napuštaju najkasnije do 10:00 h poslednjeg dana boravka. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu.
U svim hotelima dodatni-pomoćni kreveti rade se na upit. Skrećemo putnicima pažnju da su pomoćni kreveti manjih dimenzija od standardnih, obično drvene ili metalne kontrukcije ili na razvlačenje i da mogu bitno uticati na komfor u smeštajnoj jedinici.
Deca 0-2 god. nemaju svoj krevet, dele sa odraslima. Krevetac za bebe se radi na upit i dodatno se plaća u većini hotela. Molimo putnike da se o cenama i uslovima najma krevetca informišu u agenciji.
Svi opisi, fotografije i podaci o smeštajnim objektima su preuzeti sa zvaničnih internet prezentacija ili dobijeni od lokalnih partnera. Smeštajni objekti zadržavaju pravo da usled objektivnih okolnosti izmene ili ukinu neke od sadržaja/usluga. Kategorizacija smeštajnih objekata odgovara lokalnoj kategorizaciji koju propisuje nadležno Ministarstvo zemlje putovanja.
Funkcionisanje klima uređaja u smeštajnim objektima zavisi od sezonalnosti i politike samog objekta.

PREDSTAVNIK AGENCIJE:
Ukoliko se tokom boravka na destinaciji javi potreba za asistencijom, molimo putnike da se obrate predstavniku agencije ili lokalnoj partnerskoj agenciji čiji je kontakt telefon naveden na vaučru. Za sve vanredne situacije, ili ukoliko agencija nema predstavnika na licu mesta, molimo da kontaktirate dežurni broj turističke agencije Odeon World Travel naveden na vaučeru.

CENE ZA DECU:
Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja dece koji se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.

NAPOMENA:
U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA i predstavnika prvog dana boravka. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, tuče, saobraćajne nezgode) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.
POTVRDA REZERVACIJE HOTELA SE DOBIJA 2 RADNA DANA PO UPLATI AKONTACIJE.
U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povrćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.
Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

Cenovnik br.1 od 07.05.2024.
OTP br. 114/2021 od 12.10.2021. god, kategorija licence A
Garancija putovanja broj 2701823, važi od 01.10.2023. god.
Odeon World Travel d.o.o.
Kneza Miloša br. 84, Beograd, Tel: +381 11 366 02 22, +381 11 366 09 99
Beogradska br. 71, Beograd, Tel: +381 11 323 80 04
Bulevar Crvene Arije 9b, Beograd, Tel: +381 11 455 1 207
office@odeontravel.rs , www.odeontravel.rs