ALEXANDRA GOLDEN BOUTIQUE
OPIS

Lokacija: Alexandra Golden Boutique je luksuzan hotel, nalazi se na Golden Beach-u, jednoj od najlepših plaža na ostrvu Tasos. Od centra mesta Chryssi Akti je udaljen oko 2 km, a od glavnog grada Tasosa 15 km. Hotel se preporučuje parovima, budući da je namenjen isključivo odraslima i ne prima decu mlađu od 18 godina.

Sobe: U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su junior suite garden view sobe, junior suite garden view private pool sobe, junior suite sea view sobe, junior suite sea view private pool sobe i maisonette sea view private pool. Sve sobe su moderno opremljene i namenjene za boravak dve osobe. Svaka soba ima imaju kupatilo, fen, SAT TV, telefon, klima uređaj, sef, frižider i balkon.

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana, hotel Alexandra Golden Boutique ima i a la carte restoran i bar na bazenu. Od dodatnog sadržaja poseduje room servis, Wi Fi konekciju, usluge lekara na poziv i parking.

 

Sport i zabava: Hotel Alexandra Golden Boutique ima dva spoljašnja bazena, a gostima su na raspolaganju wellness & spa centar, tremani nege lica i tela, kao i teretana.

 

Bankomat
Internet
Konferencijske sale
Prodavnica
Rent a Car
Servis za pranje i peglanje
Shuttle servis do grada
Usluge lekara
Wi Fi
WI FI u krugu hotela
Hotel prima kućne ljubimce
Ležaljke i suncobrani na plaži
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Peškiri za plažu
Prilagođen za boravak osoba sa invaliditetom
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Masaža
Parno kupatilo
Sauna
Spa centar
Teretana
Najam bicikla
Sportovi na vodi
Hotel Map Title