ACHILLION TASOS
OPIS

Lokacija: Hotel Achillion Thasos se nalazi na 800m udaljenosti od plaže Hristi Amudia koja pripada letovalištu Skala Potama. U neposrednoj blizini hotela nalaze se prodavnice, taverne i nekoliko barova. Okružen je borovom šumom, dok blizina grada Tasos i njegove prednosti upotpunjuju doživljaj letovanja u pomenutom hotelu.


Sobe: Hotel Achillion Thasos u svom sastavu ima standardne sobe koje se nalaze u ponudi turističke agencije Odeon World Travel. Standard soba ima 18m2, ima dva odvojena kreveta i pomoćni ležaj. Svaka ima kupatilo, klima uređaj, TV, telefon, radio i balkon.


Hotelski sadržaj:
Hotel Achillion Thasos je manjeg kapaciteta i kao takav ne poseduje brojne sadržaje. Gostima su na raspolaganju sala u kojoj se poslužuje doručak, bar pored bazena i sef na recepciji hotela čije korišćenje je moguće uz doplatu.


Sport i zabava: Gostima hotela Achillion Thasos na raspolaganju je hotelski bazen. Blizina grada Tasos gostima pruža mnogobrojne mogućnosti za obilaske, kupovinu i uživanje u grčkoj gastronomiji. Ono po čemu je Tasos dugi niz godina čuven na našem tržištu su vegetacija koju poseduje kao i plaže sa kristalno čistim morem.

 

Bankomat
Parking
Rent a Car
Sef na recepciji hotela
Usluge lekara
WI FI u krugu hotela
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Spoljašnji bazen
Bar na bazenu
TV sala
Hotel Map Title