A FOR ART
OPIS

Lokacija: Hotel A For Art se nalazi u blizini stare luke u mestu Limenas. Renovirana i obnovljena zgrada koja je sagradjena jos 1907. godine sada je jedinstven design hotel koji je spojio tradicionalno i moderno. Novi hotel koji je počeo sa radom 2016 godine. Gradska peščana plaža udaljena je 500m od hotela.

 

Sobe: Hotel A For Art raspolaže sa 33 sobe i 6 suitova u četvorospratnoj zgradi. Svaka soba je drugačije dekorisana, ali svaka ima kupatilo, fen, SAT TV, Wi Fi, sef, minibar, klima uređaj. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su A-Suite, Cozy duo i Just... A-Suite je predviđen za smeštaj dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe, ima odvojenu spavaću sobu sa francuskim krevetom i dnevni deo sa sofom. Cozy Duo sobe površine namenjene su za smeštaj dve osobe sadrže jedan francuski krevet. Jus… je predviđen za manje porodice, imaju jedan francuski krevet i sofu.

 

Hotelski sadržaj: Gostima hotela A For Art su na raspolaganju recepcija, glavni restoran „Maypole“, a la carte restoran „The Lost Sheep“, bar „The Red Dino“, dvorišni bar „The Old Chair“, parking sa ograničenim brojem mesta i Wi Fi u javnm delovima hotela.

 

Sport i zabava: Gostima hotela A For Art na raspolaganju je spoljašnji bazen.

 

Bankomat
Parking
Rent a Car
Servis za pranje i peglanje
Usluge lekara
Peškiri za plažu
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Najam bicikla
Hotel Map Title