SIVOTA HOTEL
OPIS

Lokacija: Sivota hotel se nalazi u samom centru mesta Sivota, na jonskoj obali Grčke. Hotel se nalazi na 800 m od plaže i 200 m od luke sa promenadom. Hotel Sivota je od aerodroma u Prevezi udaljen 90 km.

Sobe: Hotel Sivota ima ukupno 32 sobe. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze standardne, triple i porodične sobe. Standarde sobe imaju od francuski ili dva odvojena kreveta, triple sobe imaj francuski ili dva odvojena kreveta i sofu na rasklapanje za treću osobu. Porodične sobe imaju francuski krevet i dve sofe. Sve smeštajne jedinice hotela Sivota su komforne i prostrane i u svom sastavu imaju kupatilo, fen, TV, telefon, mini bar, Wi-Fi konekciju, klima uređaj i balkon.

Hotelski sadržaj: Smešten u samom centru Sivote, okružen zeleniloim, hotel Sivota u svom sastavu ima restoran, zatim bar pored bazena, a gostima je na raspolaganju i lobby bar. Takođe, za goste hotela je obezbeđen parking.

Sport i zabava: U sastavu hotela Sivota se nalazi veliki spoljašnji bazen za odrasle, a gostima je na raspolaganju i teniski teren. Za najmlađe goste postoji u okviru hotela uređeno dečije igralište kao i velika hotelska bašta.

Dečije igralište
Parking
Rent a Car
Servis za pranje i peglanje
Usluge lekara
WI FI u krugu hotela
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
Bar na bazenu
Restoran
Teniski teren
TV sala
Hotel Map Title