VILLAGE MARE
OPIS

Lokacija: Hotel Village Mare se nalazi u regiji Sitonija. Hotel Village Mare je okružen zelenilom, nalazi se na 100 m od plaže od koje ga deli ulica, dok je od mesta Metamorfosi udaljen 2 km. Hotel je potpuno renoviran 2016. godine, prostire se na 19 000 m² i sastoji se od 11 dvospratnih zgrada. Od aerpdroma u Solunu hotel je udaljen 81 km.

Sobe: U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe, superior sobe, deluxe superior sobe, eco sobe sa krevetima na sprat, family sobe sa krevetima na sprat, mezonete A, mezonete B i apartmani A. Standard sobe imaju 21-22m² i imaju bračni krevet i sofa krevet, nalaze se na spratu. Superior sobe imaju 28-30 m², nalaze se u novijem delu hotela, u prizemlju i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofa krevet. Deluxe superior sobe imaju 31-33 m², imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta, sofa krevet i pomoćni ležaj, nalaze se u prizemlju. Eco sobe sa krevetima na sprat imaju 21-25 m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i krevete na sprat, nalaze se u prizemlju. Family sobe sa krevetima na sprat imaju 21-22 m² i imaju bračni ili dva odvojena kreveta i krevete na sprat ze decu, nalaze se na spratu. Mezonete A imaju 32-34 m², imaju bračni krevet na spratu i krevete na sprat i sofu u donjem nivou, nalaze se u prizemlju. Mezonete B imaju 36 m², sastoje se iz dva nivoa, na donjem novou imaju dva kreveta i sofu, a na gornjem nivou imaju bračni krevet, nalaze se na spratu. Apartmani A imaju 32-36 m², sastoje se iz spavaće sobe sa bračnim krevetom i dnevne sobe sa sofa krevetom. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, mini frižider i balkon. Napomena: sef se doplaćuje 10 € nedeljno na recepciji hotela.

Hotelski sadržaj: Hotel Village Mare u svom sastavu ima glavni restoran u kome se poslužuju pansionski obroci, kao i a la carte restoran. Pored ovoga hotel Village Mare ima bar pored bazena, gde gosti hotela mogu da konzumiraju razne vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića, sokova i kafa. Od ostalih sadržaja hotel ima rent a car, parking ispred hotela, usluge pranja veša kao i usluge lekara na poziv. U blizini hotela se takođe nalaze mini market kao i prodavnica suvenira.

Sport i zabava: Hotel Village Mare u svom sastavu ima bazen sa ležaljkama i suncobranima oko bazena čije je korišćenje besplatno. Hotel Village Mare takođe poseduje i jedan manji bazen za decu. Gostima hotela se pruža mogućnost da koriste teren za odbojku na pesku, kao i da koriste sto za stoni tenis i bilijar. Za najmlađe je zadužen tim animatora u okviru mini kluba, a tu je i dečije igralište.
 

Blizu plaže
Animacija za decu
Parking
Rent a Car
Servis za pranje i peglanje
Usluge lekara
WI FI u krugu hotela
Bazen za decu
Hotel prima kućne ljubimce
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Spoljašnji bazen
Bar na bazenu
Restoran
Bilijar
Mini klub
Odbojka na pesku
Stoni tenis
Hotel Map Title