TORONI BLUE SEA
OPIS

Lokacija: Hotel Toroni blue sea se nalazi u regiji Sitonija u mestu Toroni, tačnije na zapadnoj strani zaliva Toroneos. Hotel Toroni blue sea se nalazi na odličnoj lokaciji, na samoj peščanoj plaži i u centru mesta Toroni. Od aerodroma u Solunu udaljen je 120 km.

                      

Sobe: Hotel Toroni blue sea poseduje  85 smeštajnih jedinica u svom sastavu. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se superior sobe. Superior sobe imaju između 30-32m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofa krevet. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, mini frižider i balkon.

 

Hotelski sadržaj: Hotel Toroni blue sea u svom sastavu, pored glavnog restorana u kome se poslužuju obroci poseduje i jedan a la carte restoran. Pored ovoga hotel Toroni blue sea ima glavni bar u hotelu i  bar pored bazena gde gosti hotela mogu da konzumiraju različite vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića, toplih napitaka i laganih obroka.  Od ostalih sadržaja hotel ima rent a car, sef koji se doplaćuje na recepciji hotela, TV salu, kao i usluge doktora na poziv. U blizini hotela se takođe nalaze mini market i prodavnica suvenira.

 

Sport i zabava: Hotel Toroni blue sea u svom sastavu ima bazen za odrasle. Za ljubitelje aktivnog odmora hotel Toroni blue sea poseduje teretanu, spa centar i saune, a na plaži su zastupljeni razni sportovi na vodi kojima gosti mogu da se bave.

Na plaži
Prodavnica
Parking
Rent a Car
Sef na recepciji hotela
Usluge lekara
WI FI u krugu hotela
Ležaljke i suncobrani na plaži
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Bar na bazenu
Restoran
Masaža
Sauna
Spa centar
Teretana
Hotel Map Title